Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.296
Поени од реакции
19.766
Koj kritetiumi ziti se. Taa ili toj da bile seteni toa voopsto nema ni tema na muabet da bidi, ne pak da se pregovara. Ednostavno nekoj raboti ne gi lici da se pravat, ne deka nemozat ili ke im zabrani nekoj tuku ednostavno ne e vo red.
Trebalo kompromis. Mislis na nesto od tipot jas ke odam so svalerot vo nedela, ti vo vtornik so svalerkata.
Batali tie muabeti, si se nafatil za seriozna vrska, brak , nekoj raboti ke si gi zaboravat i dvata od ergenskiot zivot.
A ako vrskata im e onaka nesto poke od muvanje, togas neznam ni so razmisluva za da ja bara za zena. Na ovaa uste umot i leta, ne i e umot vo familija. Neka si bara nekoja poseriozna, poprizemna oti od ovaa ne cadi odjak.
Леле Владее типичен Битолчанец, демек ако одам сама на одмор одма швалер имам а :ROFLMAO: До кога бе со такви размислувња ќе живеете ?
Автоматски споено мислење:

Jas kolku sto sfativ, ne e tuka za kombinirano tuku sekoj sam po sam.
Комбинирано, така се изјасна членот, и заедно и башка да одат

По туѓ грб и 100 стапа не болат.
Тебе ти смета, ама дечково нека ја пушти да оди на одмор со братот и другарките o_O
Кај прочита дека ми смета ????

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Еј еј јако. Немало да им смета дечкото/мажот да иде на одмор со другари. Абе тие пичови за скуп прстен за свадба немојте овде бе. Абе ееее преварантки едни!

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Генерално жените се пољубоморни затоа што мушката дружба е едно женската е друго. Ова лошо звучи вака на прва ама така е : ))) Влези у брак, истерајте година две, и нека ти каже онака у сред ќофте и пире за ручек - еј резервиравме две недели со другариве у Грчка/Црна Гора, се надевам ок си со тоа? - Да да, уживај...куца порака под маса у исто време на слепо "Сузано (пошто Битола), одма да резервираш 2 недели од 05.07-19.07 Будва и да пуштиш на сите во групнио чат што сме чупината да се пријавиме која сака оди, ама ИТНО!"

Значи немојте ве молам, таман се подсмирив астролошки денес.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.482
Поени од реакции
24.230
Леле Владее типичен Битолчанец, демек ако одам сама на одмор одма швалер имам а :ROFLMAO: До кога бе со такви размислувња ќе живеете ?
Ne go rekov toa, a za pravo ne ni treba sama da odis na odmor za da imas svaler. Ali vie si znaete, golemi si ste.
Mene licno ,da mi go svrti toj muabet ednostavno znam kolku i fakja crpkata. Ne biva nisto od nea, pisi propalo.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.296
Поени од реакции
19.766
Ne go rekov toa, a za pravo ne ni treba sama da odis na odmor za da imas svaler. Ali vie si znaete, golemi si ste.
Mene licno ,da mi go svrti toj muabet ednostavno znam kolku i fakja crpkata. Ne biva nisto od nea, pisi propalo.
Образложи зошто.
Еве јас мојот со стап да го терам да иди со мене и со другарки на одмор нема да дојде. Ако имаш финансии да си дозволиш повеќе одмори не гледам проблем.
Одмор со партнерот и одмор со друштвото не е ист. Некогаш си сакаш малку слобода, во смисла не да бараш швалер туку едноставно да смениш малку мисла, да си се видиш рает со пријателките, женски муабети и слични ствари.
Убо си кажа ти, ако таа сака да напрај нешто и до тоалет ќе оди и пред очи ќе ти се перка.
Се сетив на еден муабет на пријател мој, вака вели, јас девојката не ја пуштам сама на одмор да оди оти мојата ќе мани една ракија две и ќе му се качи на некој, го гледам и се чудам, му велам абе ако твојата после две ракии се качва зошто си воопшто со неа, тоа можи секаде да го направи не мора на одмор да оди.

O

onefifty

Гостин
Имам дебата на работа ама пошто сме сите пендраци, неможеме да дојдеме до консензус.
Девојка со 10+ партнери искуство, многу или малку, посебно ме интересира женска гледна точка.
Јас гласам ЗА.:D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.296
Поени од реакции
19.766
Еве на муабетот договорени со другарките за кафана и дечко ми ни откажа љубов во последен миг, мака му било, а ние пусти мерак за по некоја ж'та со шопска, чаре сега @мкд владе совети одма, да одам или дома да седам да го пафкам овој мојот :D

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.497
Поени од реакции
3.715
Тоа дека ќе оди со брат ѝ на одмор не е проблем во ситуацијата, таа и лани била и не му сметало на братот. Проблемот е што таа не се консултира со него за одење годинава кога ситуацијата е сменета, туку само си планирала. Планираат брак, а таа го зема него здраво за готово и не комуницира со него.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.296
Поени од реакции
19.766
Get used to "мака ми е", ќе има многу од ова во годините што доаѓаат :)
Ако нека му е мака за в кафана, се дури не му е мака за друго место не се љутам :D :pipi:

Тоа дека ќе оди со брат ѝ на одмор не е проблем во ситуацијата, таа и лани била и не му сметало на братот. Проблемот е што таа не се консултира со него за одење годинава кога ситуацијата е сменета, туку само си планирала. Планираат брак, а таа го зема него здраво за готово и не комуницира со него.
Тој не рече такво нешто, штом од сега му кажала значи имало консултација.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.235
Поени од реакции
9.861
Еве на муабетот договорени со другарките за кафана и дечко ми ни откажа љубов во последен миг, мака му било, а ние пусти мерак за по некоја ж'та со шопска, чаре сега @мкд владе совети одма, да одам или дома да седам да го пафкам овој мојот :D
Шта че жена сама у кафани?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.497
Поени од реакции
3.715
Ако нека му е мака за в кафана, се дури не му е мака за друго место не се љутам :D :pipi:

Тој не рече такво нешто, штом од сега му кажала значи имало консултација.
Кажа, ама не читате убаво. :) Знае дека слушнал дека се договарала со нив, не дека разговарала со него.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.296
Поени од реакции
19.766
Кажа, ама не читате убаво. :) Знае дека слушнал дека се договарала со нив, не дека разговарала со него.
Не кажа, напиша дека си планира да оди на одмор со нив, нигде не напиша дека слушнал :)

Шта че жена сама у кафани?
Питају се свииии, шта вас брига исти смо пред Богом :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom