Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
Не е поентата во суштната на проблемот, него воопшто што секој детектиран проблем да се расчисти пред свадба.
Па искрено не мора свадба да прават за да ги расчистат сите работи кои им сметаат во врската, ако мене нешто ми смета со партнерот ќе разговарам одма кога ќе го детектирам тој проблем.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Па искрено не мора свадба да прават за да ги расчистат сите работи кои им сметаат во врската, ако мене нешто ми смета со партнерот ќе разговарам одма кога ќе го детектирам тој проблем.
Добро бе некој подобро работи под притисок.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
Добро бе некој подобро работи под притисок.
Се сложувам
Автоматски споено мислење:

Според кажаното од членот кај него преовладува љубомората, инаку не гледам причина зошто да му смета оти таа ќе одела на одмор со нејзините.
Ако е тоа така подобро да не се земаат, подоцна ќе му смета и кога ќе оди кај мајка на кафе :) и секогаш дежурни кривци ќе им бидат родителите за нивните проблеми, еден куп ги има такви во денешницата.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Шетајте луѓе дури немате деца, ќе си ја барате слободата после тоа :)
После ќе ти се намали изборот бар со кој ќе одиш по одмори, т.е ко што викаш ти, може и ќе го немаш ко опција. Не е се така црно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
А уствари оти и тој да не оди на одмор заедно со нејзините, сите среќни весели :D

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Реално за година две од брак куќна слава ќе го зима денот кога ќе му каже дека иде со фамилија/другарки на одмор.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
А уствари оти и тој да не оди на одмор заедно со нејзините, сите среќни весели :D
Јас не гледам љубомора од негова страна во случајов. Тој сака да оди на одмор со женска му, а не со цела фамилија. Лани не можеле, ете годинава можат, зашто да не одат сами. Може и никогаш не пошле некаде сами на викенд, одмор, што и да е.
Да беше обратната ситуација, тој да иде некаде со другари, оваа ќе плачеше како никој не ја рецка.
Она што мене ми изгледа само малце нереално е да размислуваш на свадба кога веќе за ова не можеш да се договориш.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
Јас не гледам љубомора од негова страна во случајов. Тој сака да оди на одмор со женска му, а не со цела фамилија. Лани не можеле, ете годинава можат, зашто да не одат сами. Може и никогаш не пошле некаде сами на викенд, одмор, што и да е.
Да беше обратната ситуација, тој да иде некаде со другари, оваа ќе плачеше како никој не ја рецка.
Она што мене ми изгледа само малце нереално е да размислуваш на свадба кога веќе за ова не можеш да се договориш.
Ама тој во постот напиша дека и сами посебно ќе одат, така јас го разбрав.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Ама тој во постот напиша дека и сами посебно ќе одат, така јас го разбрав.
И јас го препрочитав пак сега, да, два одмори планирала девојката.
Штом така, не гледам зошто би правел проблем.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.482
Поени од реакции
24.233
Mnogu napredni ova zenskiot del na forumot. Sto ima veze, nema problem deka odela sama na odmor so drugarki , itn itn.
Jas se kladam site do edna deckoto da im reci, srcka, ovaa godina ke odam so drustvoto na odmor, ete i so tebe ke odime ali i so niv ke odam, sam onaka ogan pod neboto ke izbie za del od sekundata. To fucenje ke ima, muculenje, red solzi red mrsuli, abe tragedii ke bidi rabotata.
Arno rekle starite, dva kura krka, so pola ne kandisuva :toe: .

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
Mnogu napredni ova zenskiot del na forumot. Sto ima veze, nema problem deka odela sama na odmor so drugarki , itn itn.
Jas se kladam site do edna deckoto da im reci, srcka, ovaa godina ke odam so drustvoto na odmor, ete i so tebe ke odime ali i so niv ke odam, sam onaka ogan pod neboto ke izbie za del od sekundata. To fucenje ke ima, muculenje, red solzi red mrsuli, abe tragedii ke bidi rabotata.
Секој со критериумите Владе, мене не ми смета дечко ми да оди сам на одмор, ќе ми сметало јас да седам дома а тој да ака по кафани и одмори ама вака јој, сепак за бракот и врската да функционира потребен е компромис :)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Секој со критериумите Владе, мене не ми смета дечко ми да оди сам на одмор, ќе ми сметало јас да седам дома а тој да ака по кафани и одмори ама вака јој, сепак за бракот и врската да функционира потребен е компромис :)
По туѓ грб и 100 стапа не болат.
Тебе ти смета, ама дечково нека ја пушти да оди на одмор со братот и другарките o_O

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.482
Поени од реакции
24.233
Koj kritetiumi ziti se. Taa ili toj da bile seteni toa voopsto nema ni tema na muabet da bidi, ne pak da se pregovara. Ednostavno nekoj raboti ne gi lici da se pravat, ne deka nemozat ili ke im zabrani nekoj tuku ednostavno ne e vo red.
Trebalo kompromis. Mislis na nesto od tipot jas ke odam so svalerot vo nedela, ti vo vtornik so svalerkata.
Batali tie muabeti, si se nafatil za seriozna vrska, brak , nekoj raboti ke si gi zaboravat i dvata od ergenskiot zivot.
A ako vrskata im e onaka nesto poke od muvanje, togas neznam ni so razmisluva za da ja bara za zena. Na ovaa uste umot i leta, ne i e umot vo familija. Neka si bara nekoja poseriozna, poprizemna oti od ovaa ne cadi odjak.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
So znam,ne e niso strasno i so drugari i so partnerot da ides.
So godinite ti se namaluva slobodnoto vreme pa mora da kombiniras ili da ides samo na eden odmor.

Kajgana Shop

На врв Bottom