Темава ми се погоди....значи вака..ако и двајцата партнери исто се чувствуваат,и двајцата сакаат само да се муваат поради икс причини,тогаш зашто да не..може стварно имаат причини,ОК Е..ама ако едниот сака нешто повеќе од мување и останува во таа врска без обврски само затоа што тоа е најмногу што може да го добие,затоа што чувствува љубов за таа личност,е тогаш НЕ..дефинитвно во тој случај е понижување..од искуство зборам,јас попонижено во живот не сум се чувствувала кога го гледав со други..ама моја вина е..јас сум сакала нешто повеке ама сум немала храброст да го направам тој муабет од помислата да не го изгубам..а сега кога гледам од оваа точка се каам заради тоа,да сум го направела тој муабет порано можеби се би било поинаку,на крајот сепак јас бев таа што плачеше!И не ми беше јасно како може после толку време со некоја личност да не ти значи ништо..ама не се замарам више со тоа така да..заклучокот е..НИКОГАШ НЕ ВЛЕГУВАЈ ВО ВРСКА БЕЗ ОБВРСКИ,Т.Е. МУВАЊЕ СО ГОДИНИ,АКО ТИ СИ ТОЈ ШТО САКА ВРСКА..
е така..мислев да бидам кратка ама многу ме инспирира темава па морав..