Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
одморалиште звучи како паркинг на автопат...не, никако...не е само да се одмори, туку и да се наслади, да напуни душа и очи со љубов....и бла бла.....
Паркинг на автопат е убаво место да се наслади!

Ич не е просто..ова е толку сложена работа, иако делува лесно....но оди спроведи ваква војничка тактика на терен.
Јас не би сакала да сум одморалиште на војникот.
Зошто не би сакала да си commander?
Ти ќе го одмараш, ти ќе го замараш :D

Зошто не би сакала да си commander?
Ти ќе го одмараш, ти ќе го замараш :D
хахахаххаааа...и ти си во право...зависи на која страна китката ке ми биде тој ден.
Автоматски споено мислење:

Ти на твојот сопруг му си рајот на душата?
Бев едно време, сега сум му пеколот..хахаххахха...се шалам, се разбира...оти штом сме сеуште во брак, значи постои некоја искра на љубов.

Не треба да си многу талентиран за со мажите, само да си жена. :D

Не секаде и не секогаш и не секој :pipi:

И за со маж и за со жена, треба да знаеш како. Тука ги исклучуваме ликовите „дај шта даш“

Не секаде и не секогаш и не секој :pipi:

И за со маж и за со жена, треба да знаеш како. Тука ги исклучуваме ликовите „дај шта даш“
Сарказам е Дарк.

Не ми е убава компарацијата автопат, одмаралиште, паркинг.

Сарказам е Дарк.

Не ми е убава компарацијата автопат, одмаралиште, паркинг.

Што му фали на одморалиште, автопат и паркинг? Ако си со вистинскиот :sneaky:

Само сексуално загорени се задоволуваат на паркинзи.

Јас еднаш се имам задоволено во кола, пред црква. Врнеше, беше многу возбудливо, едно од поубавите сеќавања што ги имам.

Јас еднаш се имам задоволено во кола, пред црква. Врнеше, беше многу возбудливо, едно од поубавите сеќавања што ги имам.
Добро е, браво...гледај друг пат да не биде пред, туку пробај во црква..можеби ке ти биде уште повозбудливо...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom