Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Баш кога мислев да пишам дека тееба малце да се повлечеме и да им ја препуштиме иницијативата, а ние да ги чекаме на контри, баш тоа се случи и водиме со 2:0.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Леле дали сериозно ќе го става главучот во игра? [emoji24][emoji24]

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
За ова можевме и Мурињо да го вратиме. Уфрлање дефанзивец за напаѓач при 2 0 со Брентфорд и играта се сведува на бековите земи ја и рогни ја пред гол. Разликата е што тогаш беше Лукаку пред гол, сега Роналдо.
Иако рака на срце, второ полувреме е коректно за разлика од прво.

Леле дали сериозно ќе го става главучот во игра? [emoji24][emoji24]

А зашто да не, Роналдо нека одмори малце, доволно е два гола, не сака да му се деси Астон Вила

А зашто да не, Роналдо нека одмори малце, доволно е два гола, не сака да му се деси Астон Вила
Сега имаме два леша во одбрана, Ајсмен и Главучот, таман за 3-2до крај.

Жал ми е за Де Геа, во онаква форма не може еден клин шит да извади. Какви инвалиди не ми се верува.
Проблемот останува, повторно 10 шанси поклонети како и секоја утакмица. Е сега ќе дојде некој со салам напад ко Ливерпул ќе ни закачи 5 од нив, ако има некој како овие да ги испромаши ќе извадиме резултат. Навистина не знам кој е проблемот оваа сезона што испаѓаат ко мали деца.

Мектоминеј, Де Геа, Варан, Телес, Далот Еланга и Бруно најдобри денеска, Фред асистенција и ништо друго, Линделоф и Гринвуд солидни, Роналдо освен таа што ја спушти со гради се друго посра, во второ полувреме малку подобри бевме, тимот не знае да игра одбрана и господ нека ни е на помош во борба за топ4

Со екипа што ќе не гази у посед нејќам да помислам на резултат. Топ 4 мноооогу тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom