Либтардизам.
Прав либтард не ги користи предностите на својот пол, затоа што тоа не е родово неутрално.
Мислев дека ке прочитам : Сега сум на возраст кога наместо црвено, бело знаме веам.Воглавно исто како @Irwin и делумно како @Liechtenstein.
Сега сум во возраст кога можам да си кажам дека сакам умни џенцки, и да не бидат габор. Не мора да е лепотица, ама мора да и вари црпката. Да не и објаснувам на палци што сака авторот да каже
Ама врв на се’ ми се женски кои се секогаш во право, од такви бегам како ѓавол од темјан!
Па не мора да е секс, загорена еднаМислев дека ке прочитам : Сега сум на возраст кога наместо црвено, бело знаме веам.
а ти душичка умни жени си барал.
(извини ама се изнасмеав)
Не знам мене реално типката ако не праи шит тестој не ми е интересна. Не сеа да се пегла со цело скопје и да и се гледа у погледот дека има голема километража. (100 километарски поглед да има [понашки да гледа преку тебе]). Ако не ти праи шиттестој или сте само другари шо се пеглате или ја нема феминентната страна шо сака да те привлече само за себе ти да не шврјаш на страна.Red flags за на долги стази се оние Shit tests. Не дека тие тестови не се поминуваат, него ти кажуе дека има она поише рогоњи на радар шо аутомаЦки значи дека се пегла ваљда и на страна.