Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Тонали иако важи за талент со висока оцена моментално е најмногу потценет.
Преговараат за нов договор и покачување на она што му беше скратено од платата.

Доколку не се одложи нешто следните два натпревари се голема шанса да соберат бодови во овој лош месец без одбрана и среден ред.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.621
Поени од реакции
1.169
Мене страв ми е од Габија. Многу е старомоден штопер , а и спор ко полжав е. Иако немаше лош наптревар сепак ми е многу не стабилен. Што побрзо нека се носи штоперот сега најпотребен од сите е.
Narednite dve se protiv Venezia i Spezia realno tuka odbranata ne bi trebalo da ima kiznae kolku rabota ako timot odigra na nivo. Romagnoli i Tomori mnogu verojatno ke se negativiziraat do 17 januar za utakmicata so Spezia taka da drvovo ke go gledame samo uste edna utakmica. Kako i da e neophodno e da se kupi uste eden stoper i samiot Pioli pobaral od upravata.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Жиру играше добар пресинг, всушност така падна и вториот гол.

Затоа Жиру и Ребич пред Ибра, кој е топ замена.
Zatoa i igravme taka dobro so Rebic..zaradi presingot. So Ibra nemozes da go igras.

Tonali dominacija..so ovoj tim stom gi tepaa debaklive :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
После Бенасер и Крунич кој дојдоа за џабе од Емполи исто таков играч е и Бајрами доколку немаат пари за нешто повеќе.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
После Бенасер и Крунич кој дојдоа за џабе од Емполи исто таков играч е и Бајрами доколку немаат пари за нешто повеќе.
И денес Диаз беше помеѓу полошите на теренот со Габија и Крунич но не ми се верува дека ќе тргнат по некој друг полушпиц ќе го чекаат Адли до лето.

Инаку Месиас какво освежување е човекот по десната страна (y)

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
поише од Специја имаат шанси да кикснат него со пациентиве Рома. Итно е потребен некој креативец, диаз нема шанси сам на амц..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Jose izjavil deka ne odbil koga mu ponudile trenersko mesto..se nadevam si izmisluva posto ovoj idiot nikogas nebi go gledal kako trener na Milan.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.378
Поени од реакции
14.790
Тонали и Тео се на еден жолт до суспензија. Знаејќи што клуб сме, не би се изненадил двајцата да ги нема на еден натпревар (Јуве или Интер).

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Тео знае да направи непотребен жолт. Да не играат двајцата против Специја премногу е посебно кога немаат замени.

Поважно е 6 бода да земат сега, па после да му ја мислат за дерби натпревари. Тогаш ќе се вратат од одбрана и Калабрија ќе игра лево, а Калулу/Флоренци десно.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.993
Поени од реакции
6.877
Интер најверојатно службена ја зима со Болоња
Колку што Јувентус ја зема службено со Наполи лани толку и Интер службено ќе земе....ќе ја презакажат сигурно.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.746
Поени од реакции
5.692
Поарно Калдара, отколку уште еден црнец во тимот.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Какво играчиште стануе мојот човек Кајло Рен, око да ти се уплаши!

Нов договор и капитенска трака догодина, одкако ќе си замина Ромањоли и ќумбето

Kajgana Shop

На врв Bottom