Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Тонали иако важи за талент со висока оцена моментално е најмногу потценет.
Преговараат за нов договор и покачување на она што му беше скратено од платата.

Доколку не се одложи нешто следните два натпревари се голема шанса да соберат бодови во овој лош месец без одбрана и среден ред.

Мене страв ми е од Габија. Многу е старомоден штопер , а и спор ко полжав е. Иако немаше лош наптревар сепак ми е многу не стабилен. Што побрзо нека се носи штоперот сега најпотребен од сите е.
Narednite dve se protiv Venezia i Spezia realno tuka odbranata ne bi trebalo da ima kiznae kolku rabota ako timot odigra na nivo. Romagnoli i Tomori mnogu verojatno ke se negativiziraat do 17 januar za utakmicata so Spezia taka da drvovo ke go gledame samo uste edna utakmica. Kako i da e neophodno e da se kupi uste eden stoper i samiot Pioli pobaral od upravata.

Жиру играше добар пресинг, всушност така падна и вториот гол.

Затоа Жиру и Ребич пред Ибра, кој е топ замена.

Zatoa i igravme taka dobro so Rebic..zaradi presingot. So Ibra nemozes da go igras.

Tonali dominacija..so ovoj tim stom gi tepaa debaklive :)

После Бенасер и Крунич кој дојдоа за џабе од Емполи исто таков играч е и Бајрами доколку немаат пари за нешто повеќе.

После Бенасер и Крунич кој дојдоа за џабе од Емполи исто таков играч е и Бајрами доколку немаат пари за нешто повеќе.
И денес Диаз беше помеѓу полошите на теренот со Габија и Крунич но не ми се верува дека ќе тргнат по некој друг полушпиц ќе го чекаат Адли до лето.

Инаку Месиас какво освежување е човекот по десната страна (y)

поише од Специја имаат шанси да кикснат него со пациентиве Рома. Итно е потребен некој креативец, диаз нема шанси сам на амц..

Jose izjavil deka ne odbil koga mu ponudile trenersko mesto..se nadevam si izmisluva posto ovoj idiot nikogas nebi go gledal kako trener na Milan.

Интер најверојатно службена ја зима со Болоња

Тонали и Тео се на еден жолт до суспензија. Знаејќи што клуб сме, не би се изненадил двајцата да ги нема на еден натпревар (Јуве или Интер).

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Тео знае да направи непотребен жолт. Да не играат двајцата против Специја премногу е посебно кога немаат замени.

Поважно е 6 бода да земат сега, па после да му ја мислат за дерби натпревари. Тогаш ќе се вратат од одбрана и Калабрија ќе игра лево, а Калулу/Флоренци десно.

Интер најверојатно службена ја зима со Болоња
Колку што Јувентус ја зема службено со Наполи лани толку и Интер службено ќе земе....ќе ја презакажат сигурно.

Поарно Калдара, отколку уште еден црнец во тимот.

Какво играчиште стануе мојот човек Кајло Рен, око да ти се уплаши!

Нов договор и капитенска трака догодина, одкако ќе си замина Ромањоли и ќумбето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom