Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Па Тео ако не продужи договор до на лето најпаметно би било да се продаде дур можа да му зема 60-70м

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.374
Поени од реакции
14.789
Тој се губи во италијанско кога некој ќе му изврши притисок, а камоли во Англија каде се поагресивни и се дозволени поостри стартови. На секој натпревар има неколку такви стартови врз него, за кои е прашање дали се фаул, а му ги свират. А и неговата мана да не реагира брзо кога ја има топката. Доколку помине еден, дури тогаш тешко е да додаде. Добива топка и точно го гледаш како ќе се заглави и ќе зезне во опасна зона.

Може да му е поголема предност таму што играат со тројца позади и што се екипа што полесно може са се справи со пресинг.

Но, без разлика на се, Тео мора да се подобри. Неколку пати пишав, не ми е толку проблем кога ќе има дефанзивно лоша реакција, како што ме вади од кожа безвезно изгубен посед во опасна зона. А тоа му помина во навика, речиси на секој натпревар прави такви глупости.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
According to Daniele Longo of Calciomercato.com, Milan are very happy with the growth of Pobega so far this season, so much so that they do not want to even discuss with Torino the idea of his loan becoming a permanent.
The idea of including him in a possible negotiation for Bremer has also been mentioned but this is not a possibility either as per the journalist, who states that Pobega has a great chance of being part of the squad for the 2022-23 season.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.374
Поени од реакции
14.789
Кеси нека испадне што побргу, а Бенасер се надевам дека ќе го искористи првенството да подобри форма.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.460
Ако не можат нашите фудбалери, барем ние да сме здрави. :D
Можат, можат и они. Некој очигледно на аутопилот ја има оставено работава подолго време таму. Не може да нема вина кај никого ни за повредите, ни за ковидот.
Нема везе, се напнав малце, среќна нова година :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.460

Ќе има преговори цел Јануари и на крај Калдара ќе го вратат.
Не баш, ова ради тоа што истите лихвари се газди и на Милан и на Лил може да се реализира. Ја го немам гледано дечково, не знам што фудбалер е и што нуди, ама 21 годишен штопер кога ќе се крши сезоната не ми е баш мудро. Летото е за вакви трансфери, зимското меркато е за крпење, за Ван Бомел, за Бекам за такви.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Не баш, ова ради тоа што истите лихвари се газди и на Милан и на Лил може да се реализира. Ја го немам гледано дечково, не знам што фудбалер е и што нуди, ама 21 годишен штопер кога ќе се крши сезоната не ми е баш мудро. Летото е за вакви трансфери, зимското меркато е за крпење, за Ван Бомел, за Бекам за такви.
Размислуваат унапред,во Септември Ромањоли ќе биде играч на Јуве а Кјаер кога ќе се врати нема да биде истиот на тие години со таква повреда па подобро сега да земат млад за да може полесно да се уклопи до следната сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom