Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 3 тикети добитни од пред 4-5 дена пред да го ажурираат сајтот кога беа офф сабајлето уште не ги имаат исплатено тикетите
Aaa, ja mislev so isplata na transakciska..

Heading into Saturday’s game, Brooklyn has nine, maybe 10 players, available at the moment: Harden, Carter, Millsap, Mills, Blake Griffin, Shaq Harrison, James Ennis III, Langston Galloway and the newly signed Wenyen Gabriel. The question mark is Nick Claxton, who injured his wrist in the Nets game vs. the Sixers. Teams have to have eight players available to play an NBA contest.

Ako navistina Netsi izlezat vo ovoj sostav protiv Lakersi za bozikj bez razmisluvanje roknete go bradata plus poeni pa makar i na 30 granica, a nema da bide tolku okolu 25. Mnogu ke isforsira zagarantirano, sve asocira na toa, duri i so loshi procenti ke go dade over.
28,5 granica, dali vredi?

Од попладнево пак почнаа да дупат исто
Уште не ме имаат исплатено идиотиве Словачка Х2 хокеј 3,70 е превисоко за олку талентирана генерација хокеари.
П.с. Имаше некој знам во Копачка по работеше по форумов нек ми пишит ПП ако видит да го прашам нешто.

Уште не ме имаат исплатено идиотиве Словачка Х2 хокеј 3,70 е превисоко за олку талентирана генерација хокеари.
П.с. Имаше некој знам во Копачка по работеше по форумов нек ми пишит ПП ако видит да го прашам нешто.
Уса СЛовачка младите х2?

Mancester vo zivo dali vredi da se proba 2ka 3.50 koef ?
Ја гледам утакмицава,Јунајтед беа очајни во прво немаа ниту една добра шанса,ама имаат многу прелази правено и добри играчи на клупа така да на ситно вреди да се проба.

NBA predlozi ?
Автоматски споено мислење:

Sharlot - Hjuston 240.5 -
Juta, Feniks i Nets da pobedat so -3.5

Attachments

• Screenshot_20211228-005312~2.png
    Screenshot_20211228-005312~2.png
    197,2 KB · Прегледи: 23
Последно уредено:
Feniks ke ja vrtat probajte ja vo zivo 2.70 koef. Vtoro poluvreme pretpostavuvam ke izdominiraat, posebno vo 3ta cetvrtina sea.

Memfis prvo poluvreme shutiraat 65%, vo vtoro ke bidat ispod 50%. Samo Feniks ofanzivno dobro da odigraat.

Povekje srekja nareden pat. Im odi epten na Memfis ne promashuvaat, Adams gi iskina pod kosh, ne im igra Ayton na ovie.

Последно уредено:
Како да пресметам колку добивка имам
Играв систем 6 од 8 а погодив 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom