Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Oodi be,minatio mesec se izlazax da se depiliram na gradite...so taa lennta organto mi gi otkornaa,gavolska rabota...:vozbud:

Поштовање !

депилирање = хомо (освен ако не сте бодибилдери па мора за натпревар)

Каде ви е машкоста бре "модерни" мажи ?

Модерни жени, модерни мажи.

Мажите се бричеле на лицето уште у камено време, со оштри камења и школки.

Жените почнале да се срамат од своите влакна под мишки и на нозете тек на почетокот на 20-тиот век. На почетокот на 21-виот век, секое женско влакно е несакано, освен оние во косата и околу очите. Прашај ја баба ти, се депилирала на нозе и препони за дедоти? А прабабати?

Зошто мажите би биле поназад, а? Ај размисли.

Глупо ми е кога ќе видам ептен некој со веѓи под конец издепилирани (се гледа од далеку кој ги депилира а кој не). fagget-ска работа.

нееее, депилирањето на мажите им ја одзема машкоста:). мислам, да, секогаш сум за средени брада и мустаќи, ако има потреба и веѓи, но не ми се допаѓа депилиран маж

Не... а и не планирам да се депилирам... :toe:

Под мишка и на интимниот дел, да, океј, хигиена е у прашање. Останатиот дел од телото нема потреба.
Мене баш ми се секси влакненца меѓу градите и под папокот. :) Малце сеа, или еве просечна длакавост, никако врколак синдром.
А машки нозе најубаво изгледаат влакнести, додека мазна нога е естетска карактеристика кај жени и не ме привлекува кај маж.

Под мишка и на интимниот дел, да, океј, хигиена е у прашање. Останатиот дел од телото нема потреба.
Мене баш ми се секси влакненца меѓу градите и под папокот. :) Малце сеа, или еве просечна длакавост, никако врколак синдром.
А машки нозе најубаво изгледаат влакнести, додека мазна нога е естетска карактеристика кај жени и не ме привлекува кај маж.

Ми го зеде зборот од уста (или од прсти) :helou:
Настрана шо е болно депилирањето. Ама женските се отрпнати на то :smir:

Се што е во граница на хигиена, брич или депилирање може да се удри. За се друго, не за џабе ги имаме, мажи ли сме, што сме. :)

Под пазуви,интимниот дел и рацете од лактот нагоре...оние кои веке почнуваат со гради,грб,нозе,раце ми изгледа претерано педерски

Abe kako moze mazite da se depiliraat.. salam ste vie lujdze so e fintata so toa deka ce gi izdepiliras nozete gradite pa mozebi i gazot ako sakate da privlekuvate mazi pravetego toa ama jas voopsto ne se soglasuvam so depilirani mazi ili Pederi ako mozam taka da gi narecam... zosto rasta tie na tebe za da gi depiliras.. maz si e maz... za zenite se soglasuvam oti ako ne se depiliraat ce licat na mazi i nema da ne privlekuvaat seksualno .. D: :baeh::baeh:

Ми најави дечко ми депилирање па едвај чекам да го видам таков и да го умрам од реметење во остатокот од вечноста. Нема ништо толку геј колку машко со мазни ноџиња:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom