Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@shura druze, sega bas si citkav so gluposti imas treskano . Tugj sram me fakja, iskreno.
Kako rece so promena na imeto ke sme pocnele pregovori za EU i zatoa si glasal Za.
Ili biserite za SJO , kako toa bila najsvetla tocka vo naseto korumpirano svarovski sudstvo :pos: .
Legenda si zimi se :facepalm:

Глеам дека грујо ти го заматил паметот тебе:zver:. Тоа е не се сите како тебе на платен список тука да кукаат по грујо и жалопојки да пишуваат.
Многу се радувам вака коа ве читам како крици испуштате по болесници. Ми ја раниш душата со секој крик.

Глеам дека грујо ти го заматил паметот тебе:zver:. Тоа е не се сите како тебе на платен список тука да кукаат по грујо и жалопојки да пишуваат.
Многу се радувам вака коа ве читам како крици испуштате по болесници. Ми ја раниш душата со секој крик.
I kako rece ko ke go smenime imeto ke dobieme datum i zatoa si glasal Za.
Koj e bolesnikot tuka neka procenat drugite.
I rest my case :toe:

Вади што пише китапот.

@shura грујо не престанал да плаќа, добар работодавец е… што праиме со тебе што те ебат безпари, тоест за морковот закачен на ластегарката, па ги подотворивте очите кога ви го начукаа и морковот и ластегарката у гз, па сега од немајкаде и од срам самите си се лажите.

Вади што пише китапот.

@shura грујо не престанал да плаќа, добар работодавец е… што праиме со тебе што те ебат безпари, тоест за морковот закачен на ластегарката, па ги подотворивте очите кога ви го начукаа и морковот и ластегарката у гз, па сега од немајкаде и од срам самите си се лажите.
Ne e to problem, krivo mi e samo so ne go isprovocirav za levica, ne deka od kilometar ne smrdi na saren kurton, sega blagonadezen levicar ,tuku onaka da se doizglupira falejki ja levica i Apasiev pa posle da go dozakopam za primer na site tukasni blagonadezni levicari, bivsi kurtoni koi se pravat mnogu pametni.

Вади што пише китапот.

Што направи бе со сто профила хахахахахаххахаххаххахаххахах

Што направи бе со сто профила хахахахахаххахаххаххахаххахах
Чим се плаќа, ако треба уште 100 ќе отворам. Ти си загреота за безпари гзот под кирија го даде, башка букаке...

Ne tuku mi ajojsvaj, tuku povtori go tvojot stav okolu referendumot, da go procitame kapacitetot na random bivs kurton, sega pretpostavuvam blagonadezen levicar. Ili ni za Levica ne si :cautious: .
Na koj mislese togas koga rece so Zaev ke se presmetame na izbori? Na Micko i VMRO sigurno ne mislese. Na SDSM ocigledno ne. Uste koj ostana :свиркам:

Чим се плаќа, ако треба уште 100 ќе отворам. Ти си загреота за безпари гзот под кирија го даде, башка букаке...
Не си ти крив толку ти сече. Мајка ти од толку шибање одвоила и за тебе среќа и што ваков што си со стокхолов синдром.
Автоматски споено мислење:

Ne tuku mi ajojsvaj, tuku povtori go tvojot stav okolu referendumot, da go procitame kapacitetot na random bivs kurton, sega pretpostavuvam blagonadezen levicar. Ili ni za Levica ne si :cautious: .
Na koj mislese togas koga rece so Zaev ke se presmetame na izbori? Na Micko i VMRO sigurno ne mislese. Na SDSM ocigledno ne. Uste koj ostana :свиркам:
Прашај ја мајка ти со неа бев додека ти љупеше пиперки.

Back
На врв Bottom