jbg fulao si , saphi os ima koji je sranje tako pišu , baš si se zajebo , trebao si android , jbg kupi neki box ili firestickDobar dan.
Ako neko moze pomoci bio bih zahvalan!?
Naime radi se o Filips tv serije PUS 7555 58 incha izgleda da nije android tv.Ima ss-iptv app i druge App se ne mogu skinuti ubacim listu Koja radi na drugom tv ali u filipsu Nece.Ima je u ssiptvapp otvara mi listu kanala i sve Ali ne moze da otvori nijedan kanal Samo se vrti ono kao kada Ima bufering ali slike nema.
Pa ako moze neko pomoci zahvaljujem
Evo ti opet u PP.Дали може една clientportal листа, претходнава остана без побитните фолдери... ? фала
javi se kaj mene na pm...i jas imam internet radio....почит од новото сега се занимавам со интернет радио станици и сум водител на истото па би отворил сопствена радио станица ако има добар сервер пробав на зено фм ама не ми се допадна има петстотини мегабајти да ставам музика која е премалку
Ili Lg kao sto sam ja sad uzeo. Sve mozes instalirati.jbg fulao si , saphi os ima koji je sranje tako pišu , baš si se zajebo , trebao si android , jbg kupi neki box ili firestick
WebOS ili android?Ili Lg kao sto sam ja sad uzeo. Sve mozes instalirati.