Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.107
Поени од реакции
10.138
А да ја преселите темава во ЧДА? Голема е веројатноста дека и таму ќе го пробие дното, ама за проба!
Ај и ти не мудрувај многу, дај и еден совет на девојчето:)

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.691
Буљаш, тежок ропак....штом нејќе фино лепо да и се јави на девојчето и искрено да си направат лаф моабет, да и каже у очи дека не му се допаѓа, е ..за мене е педерче.
Теткинооо, разбра ли сега?
Е сеа шо е со жените кои постапуваат исто ко буљашов?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
дај и еден совет на девојчето:)
... сите женски чеда до 18 години се всушност деца (барем така законски се смета), од 18 години, па до колку години се девојчиња? :cautious:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Е сеа шо е со жените кои постапуваат исто ко буљашов?
Во оваа усерено време во кое живееме правата љубов е реткост,главно е кој кого ќе заебе и кој ќе доминира над другиот ко да се на некој натпревар а не во врска.Кој покаже емоција од типот на песните на Тома Здравковиќ му "паѓаат акциите" и автоматски не е интересен,и се бара нова жртва од палетата на удварачи од социјалните мрежи.Не си ги гледаат квалитетите него си ги скенираат маните едни на други и незадоволството е загарантирано...

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Во оваа усерено време во кое живееме правата љубов е реткост,главно е кој кого ќе заебе и кој ќе доминира над другиот ко да се на некој натпревар а не во врска.Кој покаже емоција од типот на песните на Тома Здравковиќ му "паѓаат акциите" и автоматски не е интересен,и се бара нова жртва од палетата на удварачи од социјалните мрежи.Не си ги гледаат квалитетите него си ги скенираат маните едни на други и незадоволството е загарантирано...
Реалноста е баш таа за жал.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Devojcinjata gi sakaat dobrite momci ali dobrite momci gi sakaat loshite devojki.
Zashto koga nekoja dobra ve saka vie ne sakate nego sakate loshi?! E toa e muabetot.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Devojcinjata gi sakaat dobrite momci ali dobrite momci gi sakaat loshite devojki.
Zashto koga nekoja dobra ve saka vie ne sakate nego sakate loshi?! E toa e muabetot.
Основа за сите фрустрации е хипотезата за праведниот свет. Иако некои прифаќаат дека тоа е така декларативно длабоко во себе најголем дел од луѓето не мислат дека е така. Очекуваат добрите со добро да бидат наградени а лошите со лошо и сами се сметаат за добри. Јас разбрав дека не е тоа така низ многу трауматско искуство. И знам дека секој момент може се да се изгуби и животот и тоа без апсолутно никаков повод и најбанална причина и тоа може на секој да му се случи. Не очекувам доброто со добро да се врати ни најмалку. Знам дека колку и да си добар или лош те чека иста судбина. На крај останува како си го поминал времето тука дали си се надевал на правда или си правел тоа што ти носи среќа и убави моменти. Јас сум за второто.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.375
Основа за сите фрустрации е хипотезата за праведниот свет. Иако некои прифаќаат дека тоа е така декларативно длабоко во себе најголем дел од луѓето не мислат дека е така. Очекуваат добрите со добро да бидат наградени а лошите со лошо и сами се сметаат за добри. Јас разбрав дека не е тоа така низ многу трауматско искуство. И знам дека секој момент може се да се изгуби и животот и тоа без апсолутно никаков повод и најбанална причина и тоа може на секој да му се случи. Не очекувам доброто со добро да се врати ни најмалку. Знам дека колку и да си добар или лош те чека иста судбина. На крај останува како си го поминал времето тука дали си се надевал на правда или си правел тоа што ти носи среќа и убави моменти. Јас сум за второто.
Ова твоево може да личи океј, само ако си атеист.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.775
Поени од реакции
30.633
Јасно му е некој на темава по која дефиниција се одредува добар/лош ?

Kajgana Shop

На врв Bottom