Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене знаеш што ме плаши поише, што мислам дека Михо не може ни да донесе друг тренер.Ове е веќе смешно. Само тотален непознавач на ракометот може да се надева дека ќе направиме нешто оваа сезона. Шурите има да не отворат као паштета следниов натпревар, тоа е реалноста во овој момент. Цела полусезона да не мрднеш едно скалило на подобро, ондак мора нешто да е труло. Ја разбирам и пријателство и се, ама Михајло мора да сфати дека кога не иде, односно кога гледаме вакви хаварии на терен, тренерот е тој кој прв ја превзема одговорноста. Како можеш да ги играш толку долго на натпревар неинтелигентниве црепови Њокаси стварно не ми е јасно. Ја да сум на чело на Вардар одма им давал клоца у г'з уше на полусезона и нека си ебат мајката. Ќе играм со останативе, и онака ќе изгубиме и титула и се. Да не ги гледам више им ебам тоа семката ружна. По боси ракометари одамна не сум видел. Боље од почеток да ни покажеа какви рупи се, а не овака не подлажаа првите 2 натпревари. Гаџа ејјј каков лик. Абе еден клучен шут не успеа да погоди сезонава у последни 3 минути. И тоа се удари за водство. Копук, се исти промашувања има во тие клучни моменти на натпреварите. И се слагам со Сајбер за Вујо. Ова е веќе премногу. Факт е дека и играчите се очобол, ама Вујо е изгубен во простор и време. Ти цела полусезона да не успееш да смениш некои работи на подобро во играта е стварно срамно. Секој натпревар е мање више копи пејст. Михајло мора да пресече ако не сака да го ебат. Да веруваш во нешто на сила не чини. Чекал победи во Загреб и Битола?? Ајде бе! Доколку не се сменат некои ствари само ќе тапкаме во место.Таа е реалноста.
Мене знаеш што ме плаши поише, што мислам дека Михо не може ни да донесе друг тренер.![]()
Освоивме два пати ЛШ, ама тој тим што му ја зема титулата на Металург - за мене тие се најголемите фраери што некад сме ги имале. Дури и Кара мислам дека во интервју имаше изјавено дека мечот од Кале му е омилената победа во вардаровиот дрес.Не знам. По потезиве делува доста изгубен. Знам дека имаше состаноци со поедини играчи и Вујо и бараше победи во Загреб и Битола. Во Загреб го издудла, а да бидеме реални и во Битола бетер ќе го сркнеме.(дај боже да грешам). Ако после ова не повлече некои потези ондак тоа ќе биде знак дека одиме во провалија. Иако по мене сезонава е 80% изгубена. Едноставно нема ни играчки квалитет, ни срце, ни атмосфера во тимот ни ништо. Па оној тим што го имаше Вујо со Кара, Ико, Добривоје, Петриќ и компанија тоа беа мудајлии бе, играа со срце ко фанатици на терен, а овие се пички и тоа е реалноста.
Побарај, баш ме интересира.Само ние зенитот на формата го имавме во септември на почеток на сезоната, место сега кога е битно. Во таква ситуација нема друг виновник освен тренерот. За поразот од Еурофарм Пелистер 2 и очајната игра против факинг РК Скопје не сакам ни да почнувам!
Дино Славиќ што до вчера играше за Адемар и никој не знаеше дека е ракометар, со своите неверојатни 185 сантими висина денеска ја изигра партијата на животот. Јас стварно не разбирам како може да не приметиш дека речиси НИТУ ЕДНА висока не пројде!? А Гаџа, Њокаси, Тимур, па и во неколку наврати Тото се утепаа од шутирање на тој начин! Па еден Валчак што не ми стои баш како на некој интелегентен играч сфати што е работата и му шутна од под! Па и тоа е дел од работата на тренерот кога гледаш дека промашуваме сто зицери, а држиш тајмаут.
И не, не е дека не сме можеле да донесеме друг тренер. Самиот Вујо во интервју за balkan-handball кажуваше дека имало уште 3-4 сериозни имиња во конкуренција. Памтам дека го спомна Филип Гарден (екс тренер на Шамбери, ПСЖ, Тулуз), но спомна и уште некое сериозно име. Ќе се обидам да го најдам интервјуто.
Како и да е господ нека ни е на помош, пошто очигледно е дека во клубот не се знае кој пие, кој плаќа.
Vujo noviot Zaev!Побарај, баш ме интересира.
Во меѓувреме, Вујо не ни помислува на оставка според изјавава по натпреварот:
![]()
Вујовиќ: Загубивме добиен натпревар - 24 РАКОМЕТ
Тимот на Вардар го забележа седмиот пораз во Лигата на шампионите, откако загуби на гостувањето кај Загреб со 23-22. Тренерот Веселин Вујовиќ вели дека неговиот тим загуби добиен натпревар, бидејќи водеше со 18-21 во финишот. „Загубивме добиен натпревар. Погрешивме кога не требаше. Честитки за...24rakomet.mk
Важно го освоивте турнирот во СтругаСамо ние зенитот на формата го имавме во септември на почеток на сезоната, место сега кога е битно.