Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro vecer na site. Jas bev vklucen vo ukazot 190. Bidejki ne sum vo Mk, prativ email da mi go pratat vo konzulatot vo Minhen. Bese praten pred dve nedeli. Pisav mail vo konzulatot, posle edna nedela mi vratija deka ke proverat, i eve vekje treta nedela pocnuva, nemam nikakov odgovor. Dali nekoj imal slicno iskustvo, i dali imate nekakov sovet?

klikni ovde, na 1 strana od temata, procitaj, ima se sto ti treba u vrska so procedurata, ke najdes i toa sto ti treba u del 5 (V).
Веќе имам пратено две молби по меил на L_Stoyanova@justice.government.bg никаков одговор неам добиено ниту се има сменето нешто на мјс.гов.бг ,сеуште стои термин да закажам,инаку во скопје имав интервју,сакам таму да го пратат
Автоматски споено мислење:

Dobro vecer na site. Jas bev vklucen vo ukazot 190. Bidejki ne sum vo Mk, prativ email da mi go pratat vo konzulatot vo Minhen. Bese praten pred dve nedeli. Pisav mail vo konzulatot, posle edna nedela mi vratija deka ke proverat, i eve vekje treta nedela pocnuva, nemam nikakov odgovor. Dali nekoj imal slicno iskustvo, i dali imate nekakov sovet?
Ако може да ми кажеш на кој маил - која институција прати и мене ми треба да ми се прати ?и што пиша во меилот од прилика

Веќе имам пратено две молби по меил на L_Stoyanova@justice.government.bg никаков одговор неам добиено ниту се има сменето нешто на мјс.гов.бг ,сеуште стои термин да закажам,инаку во скопје имав интервју,сакам таму да го пратат
Автоматски споено мислење:

Ако може да ми кажеш на кој маил - која институција прати и мене ми треба да ми се прати ?и што пиша во меилот од прилика
Dva maila ima, L_Stoyanova i Neli_Todorova. Prakjas molba, verojatno tekstot go ima tuka po muabetive. Ako ne go najdes, ke probam da ti pratam nekako.

Dva maila ima, L_Stoyanova i Neli_Todorova. Prakjas molba, verojatno tekstot go ima tuka po muabetive. Ako ne go najdes, ke probam da ti pratam nekako.

@beliot
l_stoyanova e za otkazi od bg drzavjanstva i na procedurite stoi ona samo deka e za otkazi da dobijat info za tie sto go otkazuvaat! gresna e informacijata deka ona e za preprakanje!!!!

veke ne vazi toa da pratis mail ili molba za da ti go pustat vo konzulat no probaj na ovoj mail...

priemna@justice.government.bg

d2b9ffad5e857cde1fa13d22f8b420b4.jpg

Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk

Конечно после 4 и пол години и по вторпат аплицирање.Сите да си дочекате.Пак ќе ве посетувам,ако имам некоја корисна информација,ќе споделам, посредникот ми е многу добар пријател,не верувам да ме лаже.Со среќа на сите,дај боже да се откочи работава.

Attachments

• IMG_20211206_225922.jpg
    IMG_20211206_225922.jpg
    913 KB · Прегледи: 45
Последно уредено:
Конечно после 4 и пол години и по вторпат аплицирање.Сите да си дочекате.Пак ќе ве посетувам,ако имам некоја корисна информација,ќе споделам, посредникот ми е многу добар пријател,не верувам да ме лаже.Со среќа на сите,дај боже да се откочи работава.
Прашај го што се дешава со магичниот статус за дополнителни докменти, ако имаш шанса.

Прашај го што се дешава со магичниот статус за дополнителни докменти, ако имаш шанса.
Го прашав брат,никој не знае ништо,додека се среди со владата.

Imam prijatel koj sto e gaz I gasti so Bucko i zena mu, gotova bila rabotata, site ke zemele pasos, moze slobodno da gi zapalite tie od Severna mkd, ne vazele poveke.
Брат гледајќи по твоите постови по групите,тука на никого не си потребен ниту па интересен со твоиве простачки постови.Или затни се или одјеби од тука.

Denes bev na intervju vo sofija , dedeni dokumenti vo juni mesec, mi dadoa i brojce se naogam na poveke od 20 000 prepiski, posrednikot e ekstra se ispadna tip top

Брат гледајќи по твоите постови по групите,тука на никого не си потребен ниту па интересен со твоиве простачки постови.Или затни се или одјеби од тука.
само сакав да помогнам, штом не сакате ок

Dali mozi da mi pishite agencija za prevod i legalizacija vo Sofija ?

Zdravo drustvo!
Dali so Bugarskio drzavjanstvo a Makedonska vozacka da se vozi vo Svedska barem godina

Zdravo
Dali za vo opstina i za vo Mvr treba obicen izvod na rodeni ili internacionalen ? Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom