Fantasy Premier League 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@RATM не се правам генерал после војна, а не сум ни добар Фантази играч, али знаев дека ова со Салах ќе ми се одбие од глава. :D

@RATM не се правам генерал после војна, а не сум ни добар Фантази играч, али знаев дека ова со Салах ќе ми се одбие од глава. :D

Ќути...

Ако ти е за утеха, ТАА и Ливраменто ми се на клупа.

Чудно како не убодев друг капитен колово. Салах :cool:

Инаку и Жота го шутнав :mad: И двајцата поентираа...
1635093410080.png

Top kolo. Dzabe placev za Chilwell koga ne sum go stavil voopsto vo timot.
Screenshot_20211024-192331.jpg

20211024_203824.jpg

Мбеумо потфрли, заедно со Диас и Кансело. Еден од нив да вратеше нешто, супер. Но и вака е убаво.

И ова коло Денис на клупа...

Против ваква никаква одбрана на Лестер која не зачувала мрежа од прво коло...сам си виновен.

Јас ставив за првпат сезонава играч на Тотенхем...снегот реши да се позаебава малку.

Против ваква никаква одбрана на Лестер која не зачувала мрежа од прво коло...сам си виновен.

Јас ставив за првпат сезонава играч на Тотенхем...снегот реши да се позаебава малку.
Конечно последниве две кола ми врати нешто твојот човек Тоуни. :D
Од дамна не сум бил волку трпелив со некој играч.

Конечно последниве две кола ми врати нешто твојот човек Тоуни. :D
Од дамна не сум бил волку трпелив со некој играч.

Драго ми е. Од друга страна, мене Мбеумо ме уништи. Дваесет и прв оверол бев пред две кола. Заха и Мбеумо дно допреа.

Тотенхемци требаше да ми го спаси колото. Ме дотепаа.
Бем ти селската екипа Барнли.

Роналдо на клупа. Топ.

Санчез исто ми е на клупа, Шмајхел ми е стартер...
Дно допрев колово.
Вечер Вајлд Карта пукам само со 11 играчи. Барем да не ми е криво зашто некој ми е на клупа.

Тибам неспособност Рафиња, па и Форналс против сити го оставив....

Ништо, Кики или ќе ме вади колово или нек дреме на клупа бар 9 поена да си патам од Денис...
Автоматски споено мислење:

Денис дава 5 гола у 3 кола, го ставам јас, се повредува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom