Кога бил последен пат? Работата е што јас не сум бил подолго време, 2-3 месеци, и не знам всушност кога ја запреле...Не е бидејки мој пријател планинар постојано полни од таму за дома.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога бил последен пат? Работата е што јас не сум бил подолго време, 2-3 месеци, и не знам всушност кога ја запреле...Не е бидејки мој пријател планинар постојано полни од таму за дома.
Запрена е цела година, се' им ебамЗошто е исклучена водата на Водно???? Ах леле.
Што ботој ќе беффте да не пишевте ебаго.
Божем кафиќ, ама запрена е изградбата, незаконски било дрн дрнГледам нешто ќе се гради на почетокот на Словенска Патека (последниот ред на куќите). Знае некој што ќе биде и како воопшто добиле дозвола за тоа?
Пробав да барам, се изгубив. Има израмнето големо парче земја меѓу последните куќи пред мостот на кој завршува новата велосипедска патека за надоле. Баш од таму бев последен пат и имаше некои туристи пред мене. Пробаа да сликаат и им искочи некој човек што им рече дека тоа е приватен имот и не смее да се слика пошо ќе ги тужел. Затоа и ме заинтересира 1. како воопшто добил таму дозвола за градба 2. зошто толку крие плац на кој нема ништо изградено.Дај на мапа да видиме, не знам на која патека мислиш.
Ова ми има смисла иако појма немам кој би му одел таму. Нити асален пат има нити ништо. Се надевам ќе биде казнет и плацот вратен во првичната состојба (демек)Божем кафиќ, ама запрена е изградбата, незаконски било дрн дрн
Tаква беше пресудата, да се врати во првобитна состојба, но си чмае така.Пробав да барам, се изгубив. Има израмнето големо парче земја меѓу последните куќи пред мостот на кој завршува новата велосипедска патека за надоле. Баш од таму бев последен пат и имаше некои туристи пред мене. Пробаа да сликаат и им искочи некој човек што им рече дека тоа е приватен имот и не смее да се слика пошо ќе ги тужел. Затоа и ме заинтересира 1. како воопшто добил таму дозвола за градба 2. зошто толку крие плац на кој нема ништо изградено.
Ова ми има смисла иако појма немам кој би му одел таму. Нити асален пат има нити ништо. Се надевам ќе биде казнет и плацот вратен во првичната состојба (демек)
Tаква беше пресудата, да се врати во првобитна состојба, но си чмае така.
Нема, ама кога ти искача некој бате од чип и ти зборува со албански акцент ќе си го смислиш законот колку да немаш проблеми. Иначе пробаа они да се објаснат, ама јас веќе си отидов па не знам што бидна.BTW нема закон кој вика дека неможеш да сликаш приватен имот.
Машала, поодамна било ова. Јас таму бев пред 3-4 недели таму беше и "сопственикот", а веста е од пред еден месец. Претпоставувам разговорот бил уште поодамна што значи пак си продолжиле со работа штом таму го начекав. Исто објаснува и зошто беше толку против сликање.![]()
Казни за сопственикот кој рамнел земјиште на Водно - Ski Macedonia
Сопственици на четири земјоделски парцели на Водно се повикани во полиција, затоа што го рамнеле земјиштето и јавноста се сомнева дека незаконски закал да гради објекти на истото. Механизација на расчистување на теренот покрај пешачката патека Словенска која води до Средно Водно. Земјиштето...skimacedonia.mk
Нема, ама кога ти искача некој бате од чип и ти зборува со албански акцент ќе си го смислиш законот колку да немаш проблеми. Иначе пробаа они да се објаснат, ама јас веќе си отидов па не знам што бидна.
Лесно е само темпото треба да го контролираш (ќе ти биде помачно). Ако имаш истрчано 10к под саат.Сакам да пробам да трчам нагоре, ко на кеј исто ... Не знам дали ќе успеам во намерата.