Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
ne e se vo titulata be zalnoznik.nie zborime za sega a ne pred 1000000000 god. 2 1 forzza inter.
i ne me vikaj bot zs ke te k...m
Абе титула останува ... ако не е се во тоа незнам зошто се натпреваруваат ... БОТ :pos:

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
znas sto.bot reci my na m... s.... tvoja. a na toa bot namesto t pisi g toa sum za tebe jac :drk:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
хаха ... боТ

Интер појак од Милан кога ќе го стигне ова до тогаш радувај те се ...

Д

Демијан

Гостин
хаха ... боТ

Не сум за Интер ама мислам дека провоцираш со ова!!! А незнам дали си гледал у живо или на некое клипче како Милам дома го прима од Јуве 1:6!!Тоа се десило порано,гледај за сегашноста и види го Милан каде е сега!!!Далеку е овој тим на Милан од тој кога освојуваше се! Каде е сега Милан далеку,далеку од водечките тимови!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
ej odi spij malku ok ajt:nesvest: da ne ima milan pobedeno povise natprevari vo megusebnite dueli

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
za milan i berlusconi ke pocne da igra :pos2: :pos2: toa e koga nemas money....mafiozo komo berlusconi

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Како баби на пазар сте ... :pos2:
Туку смирете малку страсти, да не премине ова во лични пресметки ... ќе се убиете за тимови и играчи кои не ве ранат по дома ... смешки.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Најде кој да пише...
Јубентус.
Па Јувентус, ами кој? Се знае кој е најјак тим!
Дете опрај се, не ме провоцирај сега и мене!:pos2:
Туку озбилна бев ... пред да почнете да фаќате големи кривини (а почнувате) смирете се. Во спротивно нема да ве бришам, туку ќе ве банирам.:back:

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
хаха ... боТ

ама зашто сега замараш со глупости....глеј сега што се дешава...не пред 200 години:tapp:...интер-милан 2-1....тишинаа

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ако бе, дечиња реков јас.

Фан клуб темата Милан ја направија сликовница со тие сликите што ги постираат. Не ме засегаше многу, али сега почнаа сите теми со слики да ги преплавуваат. Па не сме ние уметничка галерија мајко му стара.
Ако знаеш нешто интересно, ново ете кажи ми реши ме. Не слика до слика.

Ако си во право... знам и јас каде е границата и знам да признаам пораз. Иако тоа досега не се случило :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Па не се море Јоване сите речити како тебе некој мора и слики да става поведен со ''една слика 1 000 зборови'' ако не му е до зборење и сликите се доста интересни за да искаже човек.Иначе и мене лично не ми праат мерак повеќе сакам вака чисто буфтање на една страна факти на друга фантазија а и јас исто како тебе кога некој би ме поразил гарант би признал...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ah you got me. [SIZE=-1]A picture is worth a thousand words... the holly truth.[/SIZE]

Post pics... c'mon. Post!!!
My favorite categories are ebony, amateur, pantyhose, MILF, TILF and other kinds of ILF.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
@пејо
Ете играа го јадовте,се виде кој е појак.
Признавај пораз,не ми скокај на ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom