Roswell
Tu Sei Tutta La Mia Vita
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 29
Хел је со 10 место ќе влезите во лигата на шампиоњоните...
м-НОГУ јак интер. Влегува како шампон во лигата на шампионите и излегува како мувлосан шампињон.
Хел је со 10 место ќе влезите во лигата на шампиоњоните...
3 неизиграни натпревари ... доколку тепаме стигаме на 6 место :milan7:Хел је со 10 место ќе влезите во лигата на шампиоњоните...
Светските шампиони Милан се радуваат шо имаат теоретски шанси за 6то место3 неизиграни натпревари ... доколку тепаме стигаме на 6 место :milan7:
FIFA другачје мисли по ова прашање ама па кои се FIFA во светскиов фудбал нели побитна е разликата од 25 бода за која има 20 и кусур кола да се намали така? нели фактите се на твоја страна.....:bilokojzbor::bilokojzbor: титулата е релативна а разликата не е менлива и е факт...абе идиииА.Х.А.М.
Го прочитав и овој пат, морам да ти признаам... делува уште поглупо.
Сепак ќе ти речам речам, собери ги сите смајлиња и идиотски албум/фан клуб Милан постови. Сите анти Интер слики и сите анти Интер смајлиа.
Ме боли к за нив. Повеќе се?
Епа смајлињата се на твоја, фактите на моја страна.
Еден факт 25 бода. РЕЗИЛ.
Еве ти илустративно. Во Шпанија првопласираниот Реал има 25/6 бода предност пред последно пласираната екипа на Депортиво. Аматери... аматери.
Светски шампиони, жими левиот тестис.
Па...не мислам да им се бунам они се тие со фудбалските дипломи, лиценци, кариери, и имиња, што дваат проценка за квалитет...јас сум сум само човек што гледа фудбал и никаков фудбалски фактор во светов доколку ти се рачунаш за попаметен од нив слободно направи твоја федерација од незадоволни навивачи на Интер и можда ке се успеете заедно да направите од Интер нешто повеќе од Италијански шампион....или па да се симнете на земја и да сфатите дека за тој клуб тоа е максимумотФифа мислеше дека и САД се петта репрезентација во светот и Брегот на слоновата коска, десетта.
Па?
sam vikas deka e slab i sto zboris poveke.знам што пишав ти обиди се да го сватиш ...
ntopic:
Милан сезонава може е слаб , ама вие од секогаш сте биле лузери и ќе останете ЛУЗЕРИ.
Сеа мислите дека сте најаки во Сериа А и никој не ви може ништо , епа се лаажете , вие уште сте лузери само Милан и Јуве што не се во некоја форма ... немој да мислите сте станале мн. јаки , истите сте од пред 3 год.
Кога ќе се израмните со титули тогаш зборете а до тогаш само радувајте се што сте први ајт ... :fuckinter::plackovci:
Сезонава бе БОТ ... неможем да речем дека е најак сезонава кога не еsam vikas deka e slab i sto zboris poveke.
ne e se vo titulata be zalnoznik.nie zborime za sega a ne pred 1000000000 god. 2 1 forzza inter.Сезонава бе БОТ ... неможем да речем дека е најак сезонава кога не е
ај ти речи има Интер повеќе титули од Милан ...