zemi telefon i vrti utre.Луѓе да не знае некој кај можам да најдам ваква аголна до 35к Најефтината што успеав да ја најдам беше 46к.Прегледај го приврзокот 314737
Ако не ти се брза, следи ги акциите. Пред 2 години, така ја начекав ефтино во Мебел Ви. Месец претходно истата беше 37999, јас ја зедов за 21 999.Луѓе да не знае некој кај можам да најдам ваква аголна до 35к Најефтината што успеав да ја најдам беше 46к.Прегледај го приврзокот 314737
Луѓе да не знае некој кај можам да најдам ваква аголна до 35к Најефтината што успеав да ја најдам беше 46к.Прегледај го приврзокот 314737
Слушам дека многу луѓе нарачуваат мебел од Виденов мебел, ...многу ефтини цени...но како се со квалитет, знае ли некој точно?не е баш во целост ко што бараш ама пиши им може имаат
Sent from my iPhone using Tapatalk
ништо полоши од БК, мебел Ви и осталиСлушам дека многу луѓе нарачуваат мебел од Виденов мебел, ...многу ефтини цени...но како се со квалитет, знае ли некој точно?
ништо полоши од БК, мебел Ви и осталиСлушам дека многу луѓе нарачуваат мебел од Виденов мебел, ...многу ефтини цени...но како се со квалитет, знае ли некој точно?
Kako si zadovolen od kvalitetot? Jas spalna sakav od niv da zimam ali ne mozam da se odlucam.Ако не ти се брза, следи ги акциите. Пред 2 години, така ја начекав ефтино во Мебел Ви. Месец претходно истата беше 37999, јас ја зедов за 21 999.
Ако ти се брза, разгледај што останало од блек фрајдеј.
Не ја користам за лежење, во дневна за седење, досега е добра, ама ретко седат повеќе од 2ца, не видела многу теретKako si zadovolen od kvalitetot? Jas spalna sakav od niv da zimam ali ne mozam da se odlucam.
Другар што работи столарија вика дека премногу спални и плакари од мебел Ви има престегнато као тежок фушарајKako si zadovolen od kvalitetot? Jas spalna sakav od niv da zimam ali ne mozam da se odlucam.
Јас имам порачано повеќе работи и дури и аголна гарнитура. Екстра се цените и супер квалитет и брза достава. Од една друга продавница за гарнтура чекавме цел месец а од кај овие за 7 дена стаса.Слушам дека многу луѓе нарачуваат мебел од Виденов мебел, ...многу ефтини цени...но како се со квалитет, знае ли некој точно?
Bas ova me zanimase, fala mnogu.Другар што работи столарија вика дека премногу спални и плакари од мебел Ви има престегнато као тежок фушарај
Sent from my iPhone using Tapatalk