А
Ајсшутер
Гостин
Честито кркање од Англија со закаснување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има да гледам во тие усташи бе, ние си имаме еден менталите, они си имаат друг. Они се уфилмани дека се најјаки во свет, ама еве ги спуштија малку на земја...4 комада дома...таааааап! Цел максимир траеше, ко пички 15 мин пред крај почнаа да излегуваат од стадион. БАЈ БААЈ!
Честито кркање од Англија со закаснување.
Ццц.....србоманштина до немај каде и назад.
Пиленце глеј си го прво својот двор, а после по туѓите.
Ебаве искомплексираните србоманчиња.
Што бе србомани?Никој не вика дека ја подржуваме Србија,ако сме против Хрватска!А ти значи си Хрватоман а????Ѓубриња се тоа усташите.Препотентни копилиња!Ги замрзев уште повише по натпреварот со Македонија:kesa:Ццц.....србоманштина до немај каде и назад.
Пиленце глеј си го прво својот двор, а после по туѓите.
Ебаве искомплексираните србоманчиња.
Аххх дечки...камо среќа Македонија да го имаше барем половина од успехот на Хрватска...
Јас знам дека Македонија еден ден тоа и ќе го постигне па ќе видиме како ние МАКЕДОНЦИТЕ ќе се носиме со таа слава.
И што највеќе ми се допаѓа.Самите си се ценат и си се почитуваат до максимум, со фанатизам.
А ние....еххх Македонче леле уф трт, идеме на нерешено, малодушни и слично.
Сепак во секоја омраза има голема доза на завист.
Toчно , точно , самите се ценат до тој степен што не деградираа и велеа дека Македонија е добра само за Лубеници и се смееа цинично низ медиумите , нели ? Абе гит , бе заболе мене за Србија или Хрватска , исти националистички говна се , имаме право да се ситиме на секој нивни неуспех зашто го заслужуваат , и да , еден од најдобрите фудбалски моменти што сум ги видел и проживеал беше нивниот пораз од Турција , мераци , башка што на репрезентативно ниво секогаш за нив навивам ( дупла радост ) . Како викаат , кој високо лета , ниско паѓа . . . а ти теши се дека само србомани плукаат на хрватите , на нивна химна , 20 000 луѓе свиреа на стадион , сите тие србомани беа ?! Се лажеш . . .
Јебига 70 години српска пропаганда, си го прават своето.Секој втор-трет Македонец се поистоветува со Србите.Поради тоа што Србите ги нејќат и Македонците по автоматизам треба да ги нејќат.А што Хрватите ни згрешиле за толкава омраза...?Или поради тоа што северните "браќа" не ги сакаат, мора и ние да не ги сакаме.
п.с.Разгледај и едуцирај се малце, како поминувале гостинските навивачи низ Загреб кога играла Хрватска и спореди го односот на истите тие кон Македонците на денот на мечот.
Хехехе...:kesa:
Звери нашол од лево и од десно некоја утакмица,па ги извадил од нафталин тука...
ЛОЛ.
1.Светски и европски шампиони во ватарполо се...Србија.
2.У фудбал,кога станува збор за национална селекција... секогаш сте изгубиле.
3.Исто е и со кошарка,и тоа уште од времето додека капитен (капетан,извини,:kesaви беше србин,Дражен Петровић.
Католикињите... не носат црнина.
Еве ти го Дражен со баба му:
4.И кога даваш веќе клубски фудбал... ме заболе к.... мене за Партизан,право да ти кажам.Убаво што сте ги напуниле.И онака... тоа е пријателска утакмица на двата клуба што ги основал Срањо Туџман,т.е Партизан и Динамо.
Што не ја тепате Звезда бе креле...а?
http://uk.youtube.com/watch?v=NO8_VvhftXI
http://uk.youtube.com/watch?v=lbT0xfdfQjE&feature=related