Darling
High Value
Nacrtaj za prelezanite sega, ama vo paint.Да ви нацртам:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nacrtaj za prelezanite sega, ama vo paint.Да ви нацртам:
Рон и другиот дечко се ликови кои во иднина би пукале по цели семејства само затоа што не се вакцинирани.
Промени ми го мислењето.
Забранете му пристап на овој човек од другата страна на Вардар и одење за Косово, кој знае што може да купи од таму за да не "убеди" во вакцината.Гебелс школа сте вие баче. Втора фаза ви е дехуманизацијата на проваксерите како некои суштества без емоции и некои што би убивале и тепале луѓе. Али тоа е кога иамате сјебана логика. Едноставно вашите мозоци функционираат погрешно on so many different levels шо би рекле.
Ти да знаеш само каков контраефект правиш околу целата вакцинација...Со вас и ѓаволот ќе почне да се крсти богами. Тралалајки пар екселанс.
Ти да знаеш само каков контраефект правиш околу целата вакцинација...
Одма на умирање ја тераш, ви викам ќе не пали со бенизн овојти умре од желба да се вакцинираш па ја сум те разубедил
Досаден си друже...ништо не си поразличен од оние што протестираа викендовти умре од желба да се вакцинираш па ја сум те разубедил
Досаден си друже...ништо не си поразличен од оние што протестираа викендов
Аха јасно...моето мислење веќе ти е потсвесно процесиранознаеш колку ми е битно твоето мислење? Нула.
Дотичниот заедно до таа Комисијата за заразни болести, пред да носат било какви одлуки и мерки, треба да се зафат за рака и да прошетаат малку, па да ја видат ситуацијата на терен. Да се прошетаат во петок до маалската џамија и да го видат цел тој народ нареден ден до друг, каде што поимите дистанца и носење заштитна маска се непознати. Да прошетаат малку по западна Македонија, каде што и по кафани и по ресторани, важат други правила, мерки и прописи.Треба да сфати дека тој и владата се исклучиво виновни за починати и болни, никој друг.