Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
читери, кае она ганерче да ги брани сеа? Да користиш такви подли трикови за екстра време е дно. Али од нив не можеш ништо повеќе да очекуваш.

МАРКО: МЕРЦЕДЕС ТВРДАТ ДЕКА МАКС ГО ОШТЕТИЛ КРИЛОТО

ne e osteteno, nadvor od pravilata e

Одамна немало толку одвратен тим, па уште и огромна поддршка имат од фиа. Добро е шо се тотално разобличени ова сезона и фан зоната му е многу намалена

Max Verstappen has been fined €50,000 after the stewards found he broke parc ferme restrictions by touching Lewis Hamilton's rear wing after qualifying.
#F1 #BrazilianGP

да видиме циган сега дали ке го спасуваат

ФИА и Хамилтон станале бетар од СДС и Заеф.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

ФИА и Хамилтон станале бетар од СДС и Заеф.

Да му пукаат во колено, што да прават? Еве го последен ќе стартува, или можеше и полошо да помине од ова?

Најдобро е Ленс Армстронг да му се деси, ама јбг, нема. :icon_lol:

Да му пукаат во колено, што да прават? Еве го последен ќе стартува, или можеше и полошо да помине од ова?
Што мораа да се влечат цел ден за нешто што се решава за 5 минути, освен ако не се обидуваа да ја заташкаат работава. Ако е дозволено 65, а крилото се отворило 85 очигледно е дека ги прекршил правилата и следува соодветна казна.
Овака испаѓа као у фудбал дава некој гол со рака а судиите размислуваат цел ден дали да го признаат голот.

Абе мене ни ова не ми одговара, требаше да му дадат само уште 5 места подоле и тоа е тоа. Да гледаме интересна битка, не дека нема да стигне у топ 5 од последно место, ама многу ќе кенка по радио... :icon_lol:

А Макс 50.000 Евра го кошташе тоа што ја погали мечката за гз :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom