Имам идено 3 пати,првиот пат беше пред 1ипол година ,и кажав дека женската ми раскина,дека со друштвото се скаравме,дека сега моментално сум сам,таа на сето тоа што и го кажав ме праша а тебе ти се допаѓа истиот пол ли..Ја пропаднат тука,,ми кажа дека не сум за кај нејзе дека сум за кај психолог ми даде и упат ама не отидов пошо од нејзе немав некоја помош,туку ми постави нелогично прашање..
Пред 7 месеци бев кај друг психијатар ,и ја кажав целата моја приказна дека ми раскина женска ми ,дека со друштвото се скарав дека од работа нонстоп доаѓам нервозен...Ми кажа тоа треба да го оставам во минатото,да барам ново друштво, дека сум работел сум имал кола добар сум бил,мипрепиша депразол и ми закажа контрола пред некој месец..Во меѓувреме од работа секојдневно се враќав нервозен ,и еден ден толку бев љут што ќе се степав и со шефот, и пак отидов на психијатар и ми рече дека ,тогаш треба да зборам со шефот да не ме става во ИСТА смена со него ИЛИ па преместување да барам, а највеќе имав проблем со заменикот ЗАТОА што го фатив со една колешка у канцеларија,и одкога го фатив ко кажав кај шефот ЗАТОА што и пред да го фатам таков беше ,зашто сум правел муабет зашто вака зашто така ,и кога го фатив го кажав на шефот...Шефот рече вака ќе правам она ќе правам,ништо не се направи,пак овој секојдневно го трпев и не се поднесуваме,и барав преместување ,па заменикот и таму пренел да ми прават мобинг,тука паднав пак психички отидов на психијатар пак таа ми рече дека ништо не ми е дека сум добар,напуштив па ме бараа и се вратив и после пак истото се деси со колешките јас правам 260 илјади денари на каса ,она прави 150 илјади денари,и ја во таа гужва не гледам фискалните околу да ги соберам туку гледам да куцам ,таа ми вика на страна и ми кажува да знаеш ако помине регионалниот и ако ја види касата 2000 денари казна за тебе 6000 денари казна за шефот, ја не и кажав ништо ЗАТОА што беше во право да ,ама ја во таа гужва гледам да куцам побрзо а не да соберам сметки ,пошо сметките може да се соберат и кога ќе заврши гужвата,а шефот мене ми вика браво бе види колку си искуцал а види таа бабата,, за истата таа што ми го кажа ова за казниве..И одморот на крај и едвај го земав а ми беше ветено август дека ќе ми го дадат работев до септември фатив корона и дадов отказ во октомври...И сега од најобичен разговор со мајка ми СЕКОЈ пат станувам нервозен а денес и ги удрив,и веќе ми е срам каков човек станав ,и се срамам