Se raboti za mene ..Poslednive 3ipol godini zivotot mi bese vo mnogu lose sostojba,raskinav so zenskata,se skarav so drugarite I uste mnogu neubavi raboti mi se ispodesija..pocnav da rabotam,rabotev vo market I tamu davav maksimum ,rabotev na kasa I pravev promet I po 260 iljadi na kasa,,bev I vo super odnosi so musteriite,a so kolegite del bev dobar,del ne , so zamenikot I odgovornata kasierka ne...vo tie dve godini maksimum davav od sebe I pak na kolegite ne I'm cinev,jas kje napravam 260 iljadi na kasa one 160 iljadi I ona mene i mi doagja koleskata I mi vika 2000 KAZNA ZA TEBE 6000 KAZNA ZA SEFOT,ako ti najde taka prljavo okoli kasa a ne bese prljavo,tuku of guzvata gleav da kucam pobrzo da rascistam guzva,pa da go Soberam fiskalnite,ne I kazav nisto,a vo sebe si rrekovako dobro be kako moze so dupol promet pogolem od tebe so imav,ti da doagjas,I vo taa guzva so ne ZNAM glavata kaj mi e da mi kazuvas so e rasfrlano dole so smetki,I da e kje go iscistev...dve godini go rabotev toa ne mozev povekje da go podnesam toa od koleskite sto stalno ne I'm cinev a nitu gi vregjav nitu se raspravav so niv duri I rabotev za 3 kako niv niv.. nemozev toa vekje da go trpam I dadov otkaz.retko koga se vrakjav doma srekjen toa e nebitno vo momentov,ja napustiv rabotata,vo posledno vreme sekoja sitnica me nervira,pa duri I od majka mi I od brat mi,taka sto deneska gi udriv I majka mi I brat mi i ne e prv pat I pominav sekoja granica,vo momentot eksplodiruvam a posle nemozam vo oci da go poglednam,gi pominav site granici,tepam majka I brat I se sramam od Samiot sebe ,a bez niv bi umrel ne bi izdrzal vo zivot ni mesec dena zatoa ve molam dajte mi sovet ako znaete ili pisete bile sto bez razlika kakov I odgovor da mi Dadete,sto bilo sto treba kje napravam,ve molam neznam kaj ke teram vaka ke se ispoubieme megju sebe doma,neznam kaj teram vaka I I sto pravam vaka..POMOGNETE LUGJEE VE MOLAMM KOJ ZNAEEE VE MOLAMMM BILO STO KAZETE KJE NAPRAVAM,NEJKAM VEKJE OVA DA GO PRAVAM NEZNAM STO DA PREVZEMAM KAKO DA SE STOPIRAM