Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Голема гимнастика е од инсинуации дека ти киднапирале пратеник после да се вратиш у влада со нив. Ама ќе видиме што ќе се деси.

А кој ќе му пререче/замери? Седи остај убаво пишаа прееска 14 души им изгореа ко жижици со прст не мрднаа се помирија. Ова е кеширано и као демек Касами не знаел па го киднапирале, овој као не бе ја сум ЕУ ориентиран…и ќе се извари цела боранија и ќе ти дојде преку глава и ќе кажеш тури му пепел. Тоа е, у сиромашна земја лесно се корумпира.

Алтернатива во најскоро време ќе ја замени Беса во Влада.
Мнозинството ќе има 64 пратеници.

USER=35568]@мкд владе[/USER] ете пак на моето, шиптаpитe продолжија да метастазираат и ја убиваат оваа држава.
Aj neka ti bidi, sekoj ima pravo na svoe mislenje pa makar bilo i gresno. Drugi se kancerot vo republikata, ovie samo koristat prilika. I oddamna metastaziraa.
Na ovie aludiram posto imaat tesko mentalno rastrojstvo i zhal me faka koga gi citam.

Levite banjati se momentalno vo pokajanie :icon_lol:
Edno pokajanie, ostaj sto da ti raspravam.
Tuku valjda sega im e pojasno kolkava glupost napravija pred nekoja godina. I uste se puvat, nalet to.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom