Have an ice day
Get Free
- Член од
- 26 јануари 2014
- Мислења
- 544
- Поени од реакции
- 1.021
Со илирика словенија имав лошо искуство, order-от се заглави на сајтот нивни и парите не ми беа достапни поради некоја грешка на сајтот, па после неколку emails чекав 1-2 дена да ме одглават за да продолжам. Башка хаос се со конверзии и јазици, полу преведни работи и договори нешто на англиски нешто на словенски а валутите секогаш ги пишува во евра и хаос се случува со конверзиите нивни посебно ако инвестираш во уса.Идиотите ми бараа да покажам документ за сопственост на објектот за кој пратив сметка од струја.
Им пратив имотен лист, па ми бараа да им покажам доказ како сум стигнал до сопственоста, небаре катастарот ми упишал сопственост на лепе очи
Е на што ќе видат пари, да му ибам лешперите глупи.
П.С на Илирика им пратив маил со прашања, одговор добив дури по неколку денови и тоа не во писмена форма, туку ми се јави на телефон некој словенец. И на овие им турив калапот, и ако најдете некој поасален ве молам споделете тука.
едит: Комуникација лоша, преку emails или телефонски, повеќето незнаат англиски - па чекаат тој што знае англиски да врати ако им пишеш емаил, па ако не е на смена ќе чекаш да се врати на работа за да се разберете како луѓе.
Сајтот ужас, како практикант од прва да го има кодирано.
Веќе кога нудат услуга на странски клиенти и кога се плаќаат високи провизии за брокери очекуваш квалитетна услуга а добиваш shitty. Next
Последно уредено: