LastPage
Peter Crouch legs
- Член од
- 3 ноември 2021
- Мислења
- 71
- Поени од реакции
- 141
Шо работиш? И шо факс имаш завршено? И имаш ли хоби? И од кој град си ?
Шо работиш? И шо факс имаш завршено? И имаш ли хоби? И од кој град си ?
Додека не ти улета некоја друга добра прилика, слободно смири и се и уживајте во дружење и сексање....(па не ќе ја зимаш за жена)
Заборави да го прашаш колку му е дугачокШо работиш? И шо факс имаш завршено? И имаш ли хоби? И од кој град си ?
Ти прашај го тоа. Тебе ти треба еден дугачок (ЦРН КУР) и да ти излезе низ уста и у болница да лежиш 3 недели.Додека не ти улета некоја друга добра прилика, слободно смири и се и уживајте во дружење и сексање....(па не ќе ја зимаш за жена)
Автоматски споено мислење:
Заборави да го прашаш колку му е дугачок
Ти си радозналиотТи прашај го тоа. Тебе ти треба еден дугачок и да ти излезе низ уста и у болница да лежиш 3 недели.
Ајдееееее... не заебаваш? Шо им напраи денес ручек на децата твои и на маж ти?? 50 години имаш АЛОООО!! дремеш на форуми.Ти си радозналиот
Повторно си радознал...е не ти кажувамАјдееееее... не заебаваш? Шо им напраи денес ручек на децата твои и на маж ти?? 50 години имаш АЛОООО!! дремеш на форуми.
50 години имаш бе жено.... наместо да идеш дома да средуеш или да се фатиш за работа се расправаш членови 30 години помали од тебе. Тој шо те земал тебе за жена е тешка ретарда. (ако те земал некој)Повторно си радознал...е не ти кажувам
Значи подобар ебач си од другиот.Криво и било што ми раскина. Се каела за одлуките што ги направила во тие 3 месеци. Сватила колку сум и значел дури не бевме заедно.
Од феминист како тебе што да прочита друго човек, а и очекував да искоментираш нешто слично.Каков совет очекуваш од луѓе кои прво ни прашањето не го прочитале до крај?
А ако ти смета само имањето односи со друг во време кога сте биле раскинати, тогаш не, не и се смирувај. Подобро за неа.
Го тестира колкаво муле е, не дека не го знае веќе штом побарала да му се врати.Sto majka barala da ti kazuva I za dvajcata kje bese polesno.
Скроз се драпа со мене. Само драми да се праелеОд феминист како тебе што да прочита друго човек, а и очекував да искоментираш нешто слично.
Нема врска, ако е глуп нека си продолжи со неа. Све супер.
Автоматски споено мислење:
Го тестира колкаво муле е, не дека не го знае веќе штом побарала да му се врати.
Кој феминист? Пишува цело време во еднина, дека спиела со друг, вие ја направивте девојката како пола град да го поминала. Да не се праиме будали сеа дека кога ќе дојде некој да се жали тука дека го оставила девојката прв совет е оди боцни нешо. Ама вака обратно не бива, а?Од феминист како тебе што да прочита друго човек, а и очекував да искоментираш нешто слично.
Нема врска, ако е глуп нека си продолжи со неа. Све супер.
Мака ми е Емка. Не сме од вчера на форумот. Ти ги знам ставовите, океј е.Кој феминист? Пишува цело време во еднина, дека спиела со друг, вие ја направивте девојката како пола град да го поминала. Да не се праиме будали сеа дека кога ќе дојде некој да се жали тука дека го оставила девојката прв совет е оди боцни нешо. Ама вака обратно не бива, а?