Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Молам? Фиорентина средина не помина?:facepalm::facepalm:По ников гледам дека го сакаш "мистерон" ама ова претерано е. Да не добиеше Миленкович црвен, немаше шут на гол да имаме, до црвениот ние не мрднавме, ти гледај што си пишал...

Аман бе Деви, 5 пати пиша за Берна, ни фали ни ништо, доволно е Квадрадо да игра крило место инвалидон Рабио.
Па не го доби без причина, да не беа некои негови интервенции кои беа за жолт претходно ќе водевме до 60та минута.

Два пати играше со рака, еднаш надвор, еднаш во шеснаесетникот.

Незнам вие што се нервирате, значит ресетирај си го очекувањето, тимот е во транзиција, ако очекуваш борба за титула тоа е твој проблем.

Па не го доби без причина, да не беа некои негови интервенции кои беа за жолт претходно ќе водевме до 60та минута.

Незнам вие што се нервирате, значит ресетирај си го очекувањето, тимот е во транзиција, ако очекуваш борба за титула тоа е твој проблем.
Timot ko Makedonija stana vo tranzicija e… Samo da ne ostanime 20 godini vo tranzicija i da si chekame podobruvanje… Na pochetok na sezona misterot ne vikashe taka. Timot beshe dovolen za da se borime za titula, ama demek.. BTW za mene nikogash ova ne beshe shampionski tim i se nadevav ko kje se vrati misterot kje ischisti so toa gjubreto shto go imame.

Аха ќе водевме сигурно:ROFLMAO::ROFLMAO:за да водиш треба да шутниш на противничкиот гол, а ние немаве ниту еден шут(н у л а).

За каква транзиција ми зборуваш бе? Види ги уште играат Киелини и Бонучи во одбрана на 40 години? Уште со Берна, Мората ќе правиме транзиција? Па ако е транзиција пушти ги децана, во одбрана требаше да играат Драгусин, Де Лихт, лево Пелегрини, на средина Фаџоли, Ровела, напред пушти го Каио, па зборувај ми за транзиција. Ене таков пример ти е Барса, пола играчи од прв тим имаат помалце од 18 години. Е тоа е транзиција, знаат дека 2 3 години нема да освојат ништо сега, но ако дечките си го исполнат потенцијалот за 2 3 години ќе бидат страшно екипиште.

Срамота е да ми речиш транзиција било, најскап тим имаме во Серие А, нема во ЛШ да влезиме, уствари каква ЛШ, ние се мачиме фазла од еден гол да дајме, не па ЛШ...

Не е можно колку е лош Мората, јас незнам што прави тој човек на тренинг и како успева Алегри секогаш да му дава место во прв тим. Дечко ли и е на Валето, ќе се земат ли, јас еве не знам. Истиов случај и со Де Шиљо, цела кариера покрај Алегри ја помина.

Ништо зимава или на лето под итно продавање на Мората, МДШ, Ругани, Берна, Рабио, Ремзи, Мекени, Бентанкур, ако стигне убава понуда и Сандро би го дал... Се се ова канцерогени играчи во клубот.

Samo izvadok od izjavata na globilot ko se vrati vo Juve ova najvishe mi pravi vpechatok a tuka sega mi kazuvate vo tranzicija sme bile:
Во Серија А има многу добри тренери, Интер е фаворит затоа што е актуелен шампион. Мора да изградиме пат кој ќе не води кон ОСВОJУВАНЕ НА ШАМПИОНАТОТ. Лигата на шампионите мора да биде желба на сите. Во меѓувреме мора да го поминеме првиот круг. Најдобрата одбрана победи и оваа година, па затоа е важно да примиме помалку голови од другите. Чувството е дека коефициентот за Скудето е 87/88 поени, па ќе видиме. Календарскиот тела? Играме кога ќе ни кажат да играме, нема проблем.
Znachi na pochetok za globilot ne bevme tranziciski tim

Распашана банда му беше оставена, тим што немаше тренирано асално година и пол.

Основни движења не знаеа играчи како Вестон и Кулушевски.

Тоа лани со Пирло беше опипување дно, сега некој треба да ги учи како да се петлиља а не професионални фудбалери.

Тоа лани со Пирло беше опипување дно, сега некој треба да ги учи како да се петлиља а не професионални фудбалери.
Da ne se lazime go poshtuvash i ok sekoj ima pravo na izbor. Ama daj kazi zs tolku ne mozam da razberam, ok nacheka gotova ekipa vrza 5 tituli podred. Duri na taa gotova ekipa prvata godina ako ne i vtorata furashe formacija ala Konte i ne menjashe nishto 3-5-2. Da ne si fan na Juve zaradi Alegri? I si pishal osnovni dvizenja ne znaele, demek sega od ko pochna toj da gi trenjira stanaa ala Mesi igrachi hahaha

Џабе, не се труди.

Да те потсетам Киеза колку беше изгубен лани кога дојде, па колку и да е лош Пирло, под негово водство за една година стана еден од најдобрите крилни играчи на светот, сам ни ја носеше екипата. А годинава 2 гола има и 1 асистенција во 3 месеци, па сега ти види. Кажи ми еден играч сезонава што е во форма, само еден, сите ги уназади идиотов.

Da ne se lazime go poshtuvash i ok sekoj ima pravo na izbor. Ama daj kazi zs tolku ne mozam da razberam, ok nacheka gotova ekipa vrza 5 tituli podred. Duri na taa gotova ekipa prvata godina ako ne i vtorata furashe formacija ala Konte i ne menjashe nishto 3-5-2. Da ne si fan na Juve zaradi Alegri? I si pishal osnovni dvizenja ne znaele, demek sega od ko pochna toj da gi trenjira stanaa ala Mesi igrachi hahaha
Како ги кажа овие пет титули како пет утакмици да биле...:pos:

И две финална на ЛШ. ;)

Откако замина не поминаа осминафинале.

Како ги кажа овие пет титули како пет утакмици да биле...:pos:

И две финална на ЛШ. ;)

Откако замина не поминаа осминафинале.
Sega se vrati znachi se vrakjame na finalinja, koi poprvo sakam da gi zaboravam btw a inache a sme osminafinale a finale isto mi e. Ako izgubish porano pomalu boli

Како бе исто дали ќе испаднеш у осмина финале или у финале.. Само неколку стотина милиони..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom