Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно. И си призна грешка што не го фати бранот на време, па направи добар маневар да се приклучи. Подобро тој отколку ЛДП.
Зошто го форсираш ова кога и самиот знаеш дека Апасиев е против предизборни коалиции :D

Зошто го форсираш ова кога и самиот знаеш дека Апасиев е против предизборни коалиции :D
Зошто ќе имаше уште 2 градоначалници и побитни министерства. А Апасиев покажа дека е прагматичен.

Само ме интересира што надлежност би имал Апасиев во владава

Зошто ќе имаше уште 2 градоначалници и побитни министерства. А Апасиев покажа дека е прагматичен.
Да ама така ќе биде официјално привезок човек/партија што коалицира со ДПНЕ колку да добие нешто за возврат. На локални градоначалник, на парламентарни некое министерство.
Добар план за брзо богатење, но со ограничен раст на партијата. Никој нема да ги сфаќа сериозно ако се задоволат со такво нешто и ништо чудно да се распаднат за некоја година.

Левица очигледно целат на многу повисоко ниво и гледаат долгорочно на сето ова.

Него што стана со Премиер Албанец последни 100 дена? Заев сите ги превесла на крај, и државава и партија и пријатели и Аљи.

Единствена желба ми е да ги укинат овие проклети ковид мерки за невакцинираните/прележаните

Ова и јас го чекам. Додуша не само тоа, туку и разумно средување на состојбата со короната.

Доста беа глупостите на Филипче и Караџоски.

Не повеќе од СДСМ.

Тоа секако, со нив беше завршено уште на 17.10. Но овие сега што се полакомени да ја урнат дуи, како може да се изгорат на крај, а и Апасиев во зависност како ќе се постави во новата влада и во кампањата. Може ова да му биде плафонот.

Back
На врв Bottom