- Член од
- 22 септември 2017
- Мислења
- 339
- Поени од реакции
- 395
https://www.instagram.com/p/CPQcHneD0nF/?utm_medium=copy_link седат пекер и нашите мафијаши ме заебават Турците тука
да Али от кај знаеме дека баш за то го тепа и баш дека бил от алианса"Еве како затвореник кој е пуштен на отсуство, а на барање на ДУИ млати подржувач на Алијанса во Гостивар
…. ајде малку истражувачки новинари, дигнете ја галамата во дворот на @o_spasovski"
"Тепачот заедно со Невзат Бејта!"
Прегледај го приврзокот 311488
Изгледа пријавата на американска амбасада, дека за да се врши притисок на избори, се пуштени 83 вооружени криминалци од затвор, е на место. Иначе Невзат Бејта е поранешен градоначалник на Гостивар.
Профилот што го објавил видеото, не греши скоро никогаш, на многу им "средил" пријава со ова јавно ширење на Твитер.да Али от кај знаеме дека баш за то го тепа и баш дека бил от алианса
[mention]Tigri11 [/mention] мислам пиша дека видеово е од поодамна и нема врска тоа што го тепа со избориве"Еве како затвореник кој е пуштен на отсуство, а на барање на ДУИ млати подржувач на Алијанса во Гостивар
…. ајде малку истражувачки новинари, дигнете ја галамата во дворот на @o_spasovski"
Изгледа пријавата на американска амбасада, дека за да се врши притисок на избори, се пуштени 83 вооружени криминалци од затвор, е на место. Иначе Невзат Бејта е поранешен градоначалник на Гостивар.
Со двете раце неможи да му ја тргни ракава на овој тепаниов. Еден на еден мислам би го искинал како куче"Еве како затвореник кој е пуштен на отсуство, а на барање на ДУИ млати подржувач на Алијанса во Гостивар
Ako se vakvi cirkuzanti kako ovoj nisto strasno i niso cudno so ne se prevzema nisto i so nikoj od partiive ne pritiskase za toa, se utepa od mavtanje ne go mrdna od mesto trojca go cuvaat ovoj pafta li pafta i Double so spomna ovoj liceto si go pokriva so otvorena dlanka ovoj so dve race nemoze da mu ja trgne rakata, se umori od vristenje i od pcuenje on tepa a piska kako da ke zaplace ebati kriminalecot opasen vooruzen ahahaha"Еве како затвореник кој е пуштен на отсуство, а на барање на ДУИ млати подржувач на Алијанса во Гостивар
Mislam deka ova sto go napisa e malku poveke preterano. Nema takva mokj on. Da imal nemase ni da padne vnatre. Zaboravate deka evropskite sluzbi makedoncite koi rabotele so droga vo Germania ili poznati po akcijata narecena,, Frankfurt mafija '' gi okarakterizira kako masa na luge koi ne se jaka organizacija zatoa sto bi svedocele eden protiv drug sto i go napraija i deka se luge koi ne se surovi i deka za razlika od drugite kriminalci ne se istaknuvat tuku deka go rabotat toa i teraat zivot kako da rabotat vo fabrika.Една од работите што ги зборувал Зоран Манасков Скршениот, на пријателите од партија кои му иделе на посета додека бил во затвор (кога се менувала власта, пред да го извадат порано) е дека може да плати луѓе од Русија, да "завршат работа" т.е. да ги убијат оние од претходната власт, кои го сместиле во затвор.
Муабетот е од одличен извор, не е моја приказна, може да се каже дека сигурно е вистина кажаното, а дали тоа што го кажал Скршениот е претенциозно не судам, затоа и го напишав затоа што е дискутабилно. Иначе акцијата се викаше Диригент не Франкфурт Мафија, Франкфурт Мафија е слоган, исто како што Пинк Пантери е слоган, една иста шема со која се служат повеќе групи на луѓе неповрзано.Mislam deka ova sto go napisa e malku poveke preterano. Nema takva mokj on. Da imal nemase ni da padne vnatre. Zaboravate deka evropskite sluzbi makedoncite koi rabotele so droga vo Germania ili poznati po akcijata narecena,, Frankfurt mafija '' gi okarakterizira kako masa na luge koi ne se jaka organizacija zatoa sto bi svedocele eden protiv drug sto i go napraija i deka se luge koi ne se surovi i deka za razlika od drugite kriminalci ne se istaknuvat tuku deka go rabotat toa i teraat zivot kako da rabotat vo fabrika.
Taka da ne ti drzi prikaznava
Монополот со марихуана ќе се растури ли?Tepa vmro ajde se vraka alen se vraka daco belski ajde odame jako