Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за енергетска криза (ќе ги пушти малите хидроцентрали на таткому да фучат), и за образовна криза (рекордот го држевме у Европа за време Вмро сооднос наставници/ученици, се живо и диво наставник стана), и за меѓународна криза (ќе заводи инат и уште десет години ќе не "мрзат" сите пошто нели први бевме создадени).
Ама тоа е клучното, ги протуркаа. Нас нема да не протуркаат.Значи не споредувајте со европски држави, јасно е со која земја треба да се споредуваме. Со Бугарија и евентуално Романија. Држави кој беа во секој поглед бетер од нас а сепак ги протуркаа во ЕУ.
Ова тепање по лице со кожен каиш од панталона дур рамово не ми добие воспаление.
Со душа ја чекам новата емисија на Господинот Васко Ефтов![]()
Види ги будале еј.
Тој не се радувал на победата од Вмро.
Да бе уствари ти за дуи си
Не ме заебавај Владе пред тебе сум на форумот дојден мислиш не ти ги следам ставовите.
Уживај во тоа дека левица ти го турна грујо а не блатантното крадење и богатење на кланот негов.
Лажи се слободно дека 8 корумпирани вмровци го предадоја мицко и гласаа за промена на името.
Се беше супер во државата се додека тој куртонот апасијата и уште 150 студенти дојде и ја растури државата.
Во мир и хармонија живеевме пред тоа
Кој црн белег бре?Грешката на Апасиев и на тие студенти во тој момент е што не се оградија од „подршката“ која им ја даваше СДСМ во тие моменти.
Димче ќе мора да го носи тој белег во цела своја кариера.
Реалноста е дека вие албанците не сте никаков кур фактор, ви се даде до знаење дека ова што го направивте со помош на Заев беше глич што никогаш повеќе нема да се деси, курчете се уште 4 години овде кај мене во Кичево, нека реди Фатмир албански знамиња за Велигден, Божич, Илинден и тн оти уштњ овде имате простор за курч и провокација.Тоа е реалноста, албанското знаме уставно се дозволува да се употребува, учк не е веќе терористичка за држава затоа што е постигнат договор со
Македонија нема етнички проблеми.
Не карикирај!
Во Африка никој не ги донел, ја освоиле и така и се однесувале.
Зборам за технички персонал, каде сепак би биле раководени од наши луѓе!
Ако не па седи си вака, прошлиот пат си гласал за Зајко, сега ќе гласаш за Мицко, наредниот за Аљи..... а уствари во РЕК одамна нема јаглеееен и шо сеа?
Кој црн белег бре?
Дека бил против Грујо?
Секој здраворазумски човек би бил против Грујо, после све што направи. Само оние без мозок, или оние кои имаат личен ќар би биле за него, после неговите дела.