ова овие од Алианса треба во ембаси да го пратат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова овие од Алианса треба во ембаси да го пратат
Битно ДУИ и СДС ги плашат албанците со ВМРО, а тие ако ги млатат.
Кежо кога беше помлад, 98-2000, пишуваше за такви работи меѓу индијанските партии, па и за убедувањата со калаши...... ама после го даде газот под кирија а на крај и му удрија неговите газди клоцаКатастрофа, ми се плаче...
Женскиов пол на фоткава најзагрижени некакоЕци пеци пец на сликава
,,,
мислам дека Фикусот кога амнестираше во ПАКЕТ и Зеко го амнестираше така да заедно со другите двајца во Грција муха не ги лази, има толкување од Уставен суд на Грција дека Амнестија не се повлекува...
Десната рака ќе ја спаси чичо Сорос, инаку јас би ја турил апсаана до крај на животот, ќе има време да стекне практични знаења за лезбејството.Женскиов пол на фоткава најзагрижени некако![]()
Gi mlatat, zivi gi ostavaat da gorat, ko da ne gi racunaat za luge.Битно ДУИ и СДС ги плашат албанците со ВМРО, а тие ако ги млатат.
A od drugite 4, 2 se sovetnici vo opshtina Tetovo.Од тие 6, барем двајца се каури кои мислат дека со штиклирање на ДУИ, нешто друго ќе постигнат, некаков протест и сл., тука на форумов.
Инаку ДУИ има повеќе гласови и во реалноста.