Каков пост ти е овој?Не може да се споредува одбраната на Баерн, со таа на Јунајтед. Башка Баерн играат во фармерска лига, Јунајтед играат во најтешката/изедначената лига.
Нема врска одбраната и лигата. Ноер е класа подобар од Де Геа. Секогаш ќе се смета за еден од најдобрите голмани, додека Де Геа ќе биде заборавен за 10год.Не може да се споредува одбраната на Баерн, со таа на Јунајтед. Башка Баерн играат во фармерска лига, Јунајтед играат во најтешката/изедначената лига.
Ако ме немаш приметено до сега, си пукам сеир со фановите на Јунајтед, дека нивните играчи се најдобри на светот, или па другите не се ништо посебно појаки. Едно време на форумов имаше дискусија за кој е најдобар голман на сите времиња, и кој е најдобар голман во моментот (пред 2-3 години).Каков пост ти е овој?
Ти разбираш англиски или малку потешко? Кажи ако ти е мачно или не знаеш, ќе ти преведеме...
Isto kako ti sto si poglup za 2-3 klasi nad site ostanati ovde?Ако ме немаш приметено до сега, си пукам сеир со фановите на Јунајтед, дека нивните играчи се најдобри на светот, или па другите не се ништо посебно појаки. Едно време на форумов имаше дискусија за кој е најдобар голман на сите времиња, и кој е најдобар голман во моментот (пред 2-3 години).
Еден од аргументите беше токму тој, дека Нојер има 1 шут на гол за 90 минути, додека Де Геа беше торпедиран од шутеви, ради климавата одбрана на Јунајтед.
Инаку, таа дискусија нема смисла, Нојер е 2-3 класи над сите останати голмани.
Ставро ли беше ти? Не може човек да ве запамти со фејк акаунтиве што ги правите секој ден.Isto kako ti sto si poglup za 2-3 klasi nad site ostanati ovde?
Aha Stavrejca bev jas. Ne treba nekoj da e Stavro za da ti kaze deka tresis gluposti koga tresis gluposti.Ставро ли беше ти? Не може човек да ве запамти со фејк акаунтиве што ги правите секој ден.
џабе кога не си ги пиеш апчињатаAha Stavrejca bev jas. Ne treba nekoj da e Stavro za da ti kaze deka tresis gluposti koga tresis gluposti.
Ama bitno pamtish ko te remetele na vremeto. Ne deka i sega si neshto poarenСтавро ли беше ти? Не може човек да ве запамти со фејк акаунтиве што ги правите секој ден.
Еби се, ме фати неспремен.Ако ме немаш приметено до сега, си пукам сеир со фановите на Јунајтед, дека нивните играчи се најдобри на светот, или па другите не се ништо посебно појаки. Едно време на форумов имаше дискусија за кој е најдобар голман на сите времиња, и кој е најдобар голман во моментот (пред 2-3 години).
Еден од аргументите беше токму тој, дека Нојер има 1 шут на гол за 90 минути, додека Де Геа беше торпедиран од шутеви, ради климавата одбрана на Јунајтед.
Не сум толку активен за да ме ремети некој, нити па сум се скарал тука на форумов.Ama bitno pamtish ko te remetele na vremeto. Ne deka i sega si neshto poaren
Tи и овој Кики сте ми најјаки. Ке си измислите муабет, како на пример дека Мегваер е најдобар штопер во Лигата, иако, 99% од фановите на Јунајтед го немаат кажано тој муабет, дека сме го фалеле Рашфорд минатата сезона или дека Де Геа е најдобар на светот. Ти доаѓаш тука, и го ставаш Де Геа на рамниште со Дубравка, и кога ке ти пишат контра аргумент, ти го сфаќаш тоа дека ние го правиме Де Геа најдобар на светот. Се обидувам да се сетам дали бисерот дека само во него шутирале беше твој, па затоа бил јак голман, зашто не си реален, туку пристрасен, ама кутриот, не знаеш како да го скриеш тоа.Ако ме немаш приметено до сега, си пукам сеир со фановите на Јунајтед, дека нивните играчи се најдобри на светот, или па другите не се ништо посебно појаки. Едно време на форумов имаше дискусија за кој е најдобар голман на сите времиња, и кој е најдобар голман во моментот (пред 2-3 години).