Gotov si i ti u skoro vreme Spremaj praseto i vinotoLelelelelle ajde CESTITKIIIII, VIDETE DATA NA UKAZ PLSSSS
Valjda i ja sum vo slednite ukazi, use sea se tresam!!
Samo neka bide so poskoro.. pesh do Sofija ke idam da ja baram Gospozha Jotova za zenaGotov si i ti u skoro vreme Spremaj praseto i vinoto
Ја и ти сме блиску,јас сум 27.03,ти кога беше?Samo neka bide so poskoro.. pesh do Sofija ke idam da ja baram Gospozha Jotova za zena
26 mart polozitelnoЈа и ти сме блиску,јас сум 27.03,ти кога беше?
Со автобус на МАТПУ Битола-СофијаДобар ден дечки, дали знае некој како може најбрзо и најевтино да се испратат документи од Битола до Софија? Ве молам споделете контакт ако имате Фала ви и со лесно неделава!
ДХЛ е најбрзо и најсигурно,ама и најсолено.По пошта препорачана пратка е некаде 250 денари, најмногу 2 недели.Добар ден дечки, дали знае некој како може најбрзо и најевтино да се испратат документи од Битола до Софија? Ве молам споделете контакт ако имате Фала ви и со лесно неделава!
Мислам дека кај ти било интервјуто от тамо ќе си го земиш указот.Едно прашање до поуптените?
Дали може да се прати указот во Битола конзулат и одтаму да се подигни,или ќе мора Софија да се оди дека целата процедура е терана таму?
Ti si bese dobio dopunu DABC? Sta planiras da odneses kao dopunu?Добар ден дечки, дали знае некој како може најбрзо и најевтино да се испратат документи од Битола до Софија? Ве молам споделете контакт ако имате Фала ви и со лесно неделава!
Наредната недела ќе одам, ако треба нешто пиши.ДХЛ е најбрзо и најсигурно,ама и најсолено.По пошта препорачана пратка е некаде 250 денари, најмногу 2 недели.
Истите документи ќе ги носам (изводи и потврда), немам ништо ново.Ti si bese dobio dopunu DABC? Sta planiras da odneses kao dopunu?