- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.030
Фала браааатМоќно Левица, мора да се признае...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала браааатМоќно Левица, мора да се признае...
Не бе, зошто така, гледаш главна тема се.Sarcastic much?![]()
Не биди песимиста, полошо секогаш може...Подобро секако ќе биде, оти полошо од ова не може.
Сега ќе се враќаш во старото јато?Не бе, зошто така, гледаш главна тема се.![]()
Пријателче и јас му се ситам на Зајко, ама кога ќе се сетам кој е алтернативата еден очај ме фаќа, што да ти зборам! А штета што е така, бар да има за што да се израдуваме, нешто саглам!не паѓам јас во транс ама убо ми е на душава кај што гледам дека народов сватил и решил да го казне најголемиот лажго на светот, најголемиот злосторник и крвник на Македонија и македонскиот народ.
веќе нема да има присилна вакцинација? мицкоски кажа така ако дојде на власт, тоа е исто така битно
Сега сите пак ќе станат другарчиња и нема да има мериот крило веќе.Сега ќе се враќаш во старото јато?
На толку критики што му удри на Мицко, види го што направи.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
А каде тоа имаше досега присилна вакцинација?веќе нема да има присилна вакцинација? мицкоски кажа така ако дојде на власт, тоа е исто така битно
Мицкоски денес сам не си верува што направи. Инаку не, не планирам да сум политички активен додека е премиер.Сега ќе се враќаш во старото јато?
На толку критики што му удри на Мицко, види го што направи.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Abe jas se kazvam od Capari posto Rotino nikoj ne go znae. Duri objasnuvam kaj e Rotino, ke ti recam Capari i zavrsena prikazna. Inaku pojma nemam, ne se ni zamarav iskreno. Mene mi e bitno mojte da imaat sto povekje sovetnici, za povekje belja da pravat, povekje ramkovni vraboteni da ima i taka. Za drugo mnogu mnogu ne se zamaram. Nisto ne mi e smeneto od pred 5 godini, strogo za edni te isti si glasam.