- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.028
Фала браааатМоќно Левица, мора да се признае...
Фала браааатМоќно Левица, мора да се признае...
Sarcastic much?Моќно Левица, мора да се признае...
Не бе, зошто така, гледаш главна тема се.Sarcastic much?![]()
Не биди песимиста, полошо секогаш може...Подобро секако ќе биде, оти полошо од ова не може.
Сега ќе се враќаш во старото јато?Не бе, зошто така, гледаш главна тема се.![]()
Пријателче и јас му се ситам на Зајко, ама кога ќе се сетам кој е алтернативата еден очај ме фаќа, што да ти зборам! А штета што е така, бар да има за што да се израдуваме, нешто саглам!не паѓам јас во транс ама убо ми е на душава кај што гледам дека народов сватил и решил да го казне најголемиот лажго на светот, најголемиот злосторник и крвник на Македонија и македонскиот народ.
Треба да победи на парламентарни. Тоа прашање не се решава на локално ниво.веќе нема да има присилна вакцинација? мицкоски кажа така ако дојде на власт, тоа е исто така битно
Сега сите пак ќе станат другарчиња и нема да има мериот крило веќе.Сега ќе се враќаш во старото јато?
На толку критики што му удри на Мицко, види го што направи.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
А каде тоа имаше досега присилна вакцинација?веќе нема да има присилна вакцинација? мицкоски кажа така ако дојде на власт, тоа е исто така битно
Мицкоски денес сам не си верува што направи. Инаку не, не планирам да сум политички активен додека е премиер.Сега ќе се враќаш во старото јато?
На толку критики што му удри на Мицко, види го што направи.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Како не го знајме, Наташа го опрај селото.Abe jas se kazvam od Capari posto Rotino nikoj ne go znae. Duri objasnuvam kaj e Rotino, ke ti recam Capari i zavrsena prikazna. Inaku pojma nemam, ne se ni zamarav iskreno. Mene mi e bitno mojte da imaat sto povekje sovetnici, za povekje belja da pravat, povekje ramkovni vraboteni da ima i taka. Za drugo mnogu mnogu ne se zamaram. Nisto ne mi e smeneto od pred 5 godini, strogo za edni te isti si glasam.