Без разлика какво брашно или масло ќе земаат циганиве од урбаниве населби нема никако да се разликуваат од циганите, циган си е циган, почни од лидерот од муртино до тие во скопски центар, говно си е говно, како сакаш викај го, ќе смрди.СДС у урбаниве општини ќе делеле брашно тип 00 за неаполитанска пица и extra virgin маслиново, ептен да се разликувале од циганиве со тип 400 и сунцокретово уље.
По лубрикантите се повеќе тие во урбаните општини, може им има останато нешто да делат од минатата праткаСДС у урбаниве општини ќе делеле брашно тип 00 за неаполитанска пица и extra virgin маслиново, ептен да се разликувале од циганиве со тип 400 и сунцокретово уље.
И јас сега ќе го пишев истото. Ќе има смеење кога ќе се емитува...Вечер во 20:15 на МТВ, дебата на кандидатите за градоначалник на Скопје. Шилегов напуштил среде емисија
Го приметив ова на еден пост што ми искочи спонзориран. Јакото е што на некој од профилите на профилната има и коментар божем да не падне очигледно. Отвараш и тој профил гледаш исто на 18ти септември креиран.Не знам дали некој приметил и напишал овде ама ми падна в око прееска.
Погледнете ги сите коментари што му даваат поддршка кај Шилегов на фејзбук. Отворете ги профилите нивни, сите се направени или на 18ти или 19ти септември и тогаш му е првата слика. Каков очај не ми се верува.
Не е очај туку добро смислена тактика!Не знам дали некој приметил и напишал овде ама ми падна в око прееска.
Погледнете ги сите коментари што му даваат поддршка кај Шилегов на фејзбук. Отворете ги профилите нивни, сите се направени или на 18ти или 19ти септември и тогаш му е првата слика. Каков очај не ми се верува.
Го приметив еден пријател баш на мобилен рошкаше апликацијата. Имаат некоја платформа и мобилна апликација каде директно ги упатуваат на кој линк на фб да лајкуваат, коментираат и шернат...Оттука си прават лажни профили и испаѓа дека имаат поддршка. Некаде може да запали тоа, ама мислам ретки се таквите случаи.Не знам дали некој приметил и напишал овде ама ми падна в око прееска.
На крај ќе испадне она "ни другарството не е тоа што беше".Бидејќи сум од Ново Лисиче,познавам луѓе кои се навистина блиски до Цанде, негови другари, познаници,членови од ФА кои и самите велат уз заебанција ''Не бе брат остај ова Цанде што се кандирира не е он за градоначалник'' . Дури и на нив не им се верува дека го бива.