- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.268
- Поени од реакции
- 18.242
Sram e mal zbor, ako bi bil na zapad i grd, vekje spagja u sexual harasmentplus ocigledno nema sram da im priide...
Sram e mal zbor, ako bi bil na zapad i grd, vekje spagja u sexual harasmentplus ocigledno nema sram da im priide...
ahhh toa sakaat ostaj ti prikaskite... toa e bad boy. tocno do granica bez da ja pomineSram e mal zbor, ako bi bil na zapad i grd, vekje spagja u sexual harasment
Da de se zaebavam. Zatoa vikam nema bojle primer od nego na temava, zasto vo zivo e ist ko postovite na sussaroahhh toa sakaat ostaj ti prikaskite... toa e bad boy. tocno do granica bez da ja pomine
Da de se zaebavam. Zatoa vikam nema bojle primer od nego na temava, zasto vo zivo e ist ko postovite na sussaro
Јас приватно не познавам спонзоруши, женски... Освен оние "селебрити" што се.Абе како се погодивте тие 1% од популацијата да сте сите тука? Јас мислам да отвориме и една тема на пример-Дали сте спонзоруша? Ако сакаш и ќе направиме анкета низ Македонија со истото прашање. На крај ќе дојдеме до заклучок дека спонзоруши-нема. Сите тврдат дека знаат по некоја, ама уствари такво нешто не постои, се тоа е мит.
pa nekoj mora da bide u tie 95%, neli, ogranicena e populacijata zeni. Kaj pisav deka on e problem? Samo kazav kakov e, deka se poklopuva so toa sto bese diskutirano u temata, a e javna licnost. Inaku mozhe sto saka da si prai, negov zivot.pa ne e on problemot, problem se drugite 95% sto nemozat da napravat ni 2% od ona sto ovoj go pravi...
Преголеми им се очекувањата.pa ne e on problemot, problem se drugite 95% sto nemozat da napravat ni 2% od ona sto ovoj go pravi...
Па затоа и нема. Еве ако сакаш ќе ги прашаме сите жени во Македонија дали некогаш биле со некого само затоа што имал пари, ќе видиш дека никоја ни на крај памет не би направила такво нешто.Јас приватно не познавам спонзоруши, женски... Освен оние "селебрити" што се.
Анонимна анкета на интернет? Си за?Па затоа и нема. Еве ако сакаш ќе ги прашаме сите жени во Македонија дали некогаш биле со некого само затоа што имал пари, ќе видиш дека никоја ни на крај памет не би направила такво нешто.
A vie go imate toa ? Sepak forum e, ne znaes koj kakov e, dal ima sarm ili bilo sto od nabrojanovo.Преголеми им се очекувањата.
Ниту имаат изглед, ниту имаат кеш, ниту шарм и хумор, ниту самодоверба да им пријдат, и после сите им се криви.
99 е голем процент, има жени што се бетер сељаци од него.A vie go imate toa ? Sepak forum e, ne znaes koj kakov e, dal ima sarm ili bilo sto od nabrojanovo.
Samo konstatiram, negovoto ponasanje 99% od zenskite kje go narecat kako ropacko, megjutoa so toa ponasanje fatil 5 zeni koj se natprosecno ubavi i bogati. Da bil nice guy, tesko deka kje imal vakva statistika. Sekako u ostatokot od zivotot toa mu se udrilo u glava, ama konkretno za brkanje zenski toa e realnosta.
Е па тоа не можам да го сватам.Како и после толку разводи жените сеуште му веруваат???Сметаш дека шовек шо има шест бракови зад себе и уште повеќе врски кои не завршиле со брак,а во исто време нема скршен динар не е привлечен за жените?Маленко можеби и сега е добар дечко, но ваков како што е, мераклија за правење деца со други жени, секое летенце детенце, шест жени, од сите има деца, па има и внуче..не е привлечен воопшто за жените, барем за мене.....лепотан нека биде, најбогат на свет, со таков мозок, го множам со нула.
Не реков дали го имаме, или не, туку дека не се жалиме како ропаци/убави фаќале многу жени.A vie go imate toa ? Sepak forum e, ne znaes koj kakov e, dal ima sarm ili bilo sto od nabrojanovo.
Samo konstatiram, negovoto ponasanje 99% od zenskite kje go narecat kako ropacko, megjutoa so toa ponasanje fatil 5 zeni koj se natprosecno ubavi i bogati. Da bil nice guy, tesko deka kje imal vakva statistika.
Vidis ja znam takvi bez zenska. A i tuka ne zborime za imanje zenska, tuku za 5 zeni po red, prilicno ubavi so visok socijalen status. Ne daj sta das Sekako ubavinata e golem plus, megjutoa tuka ne stanuva zbor samo za toa.Не реков дали го имаме, или не, туку дека не се жалиме како ропаци/убави фаќале многу жени.
Јас не познавам човек што ги има неговиот изглед, самодоверба, социјален статус, а да нема женски.
т.е скоро и да не познавам човек што е: над 185цм, не е грд, комуникативен, а има мака да фати женска.
Нешто фали.Vidis ja znam takvi bez zenska. A i tuka ne zborime za imanje zenska, tuku za 5 zeni po red, prilicno ubavi so visok socijalen status. Ne daj sta das Sekako ubavinata e golem plus, megjutoa tuka ne stanuva zbor samo za toa.