Криминалци и криминални групи во МК

Повелете ексклузива, ова е дилерката од Мвр фатена со марихуана на граница во Црна Гора, Марија Ѓошева - Началник на Компјутерски Криминал, другиот службеник што бил со неа, не го дознав.

Прегледај го приврзокот 308059
о маму ли и е**м униформирану

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

а по кој основ задолжуваат службено возило за во странство?

Sent from my iPhone using Tapatalk
по основ на договорена работа од погоре [emoji12]

Мене триста панични напади и срцев удар ќе ме фати ако возам со дрога низ патишта и низ граници, мислам дека крава на патот би ме застанала и би ме привела.

Еднаш топло-ладно ме обли дека купував ситен хардвер од Солун, а не ја чував фискалната ццц

Па нели и убиецот на Леку беше свиткан во Швајцарска?
Со една исправка дека со моторот се качил во комбе-фургон, не во камион
Грешка на полицијата што не ги затворила границите...и тоа одма

а по кој основ задолжуваат службено возило за во странство?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Онака :D

,,НетПрес“: Ќерката на директорот на БЈБ Лазо Велковски со полициски џип е на одмор во Грција
August 5, 2018

Со една исправка дека со моторот се качил во комбе-фургон, не во камион
Грешка на полицијата што не ги затворила границите...и тоа одма
20% од ова е точно, лично го знаев Леку, нуту бегаше ниту се криеше, обезбедување имал ха, имаше само шофер некое дете 20годишно, а од заштитна опрема само својата капа за сонце

20% од ова е точно, лично го знаев Леку, нуту бегаше ниту се криеше, обезбедување имал ха, имаше само шофер некое дете 20годишно, а од заштитна опрема само својата капа за сонце

Абе имаше еден нон стоп со него беше, неразделни беа,брат му беше,брачед или другар?

Заебана работа е крвна освета кај браќава.

Они не гледаат само главниот таргет да го елиминираат, туку цела негова фамилија, затоа и он се помирил со фактот дека кад тад треба да плати за тоа, ако не он лично сигурно некој од блиска фамилија ќе настрада.

Освен тоа не е лесно за тебе психички кога знаеш дека секој момент можеш да настрадаш ти или некој од твојата фамилијата, затоа и човекот престанал да се крие и со тоа им дал до знаење дека дојдете завршете работа брзо и нека престане тука, гарант на своите им кажал дека и да го убијат него, да не продолжат пак со исто темпо и крвна одмазда.

Неможе цел живот да бегаш како глувче со цела твоја фамилија.

Они не гледаат само главниот таргет да го елиминираат, туку цела негова фамилија, затоа и он се помирил со фактот дека кад тад треба да плати за тоа, ако не он лично сигурно некој од блиска фамилија ќе настрада.

Освен тоа не е лесно за тебе психички кога знаеш дека секој момент можеш да настрадаш ти или некој од твојата фамилијата, затоа и човекот престанал да се крие и со тоа им дал до знаење дека дојдете завршете работа брзо и нека престане тука, гарант на своите им кажал дека и да го убијат него, да не продолжат пак со исто темпо и крвна одмазда.

А што ако му го има свирнато некој брат од робинките што ги држел и автоматски крвната освета е сеуште активна :D

Постои и помирување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom