Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во евротип предаден тенис меч се рачуна 1 коеф. или победа на оној на кој е предаден мечот?
Доколку некој регуларен натпревар во тенис е предаден од страна на некој од натпреварувачите, во тој случај сите игри (маркети) кои се одредени (решени) со моменталниот резултат се резултираат а игрите (маркетите) кои не се одредени со моменталниот резултат се пресметуваат со квота 1,00 (еден).

Доколку некој регуларен натпревар во тенис е предаден од страна на некој од натпреварувачите, во тој случај сите игри (маркети) кои се одредени (решени) со моменталниот резултат се резултираат а игрите (маркетите) кои не се одредени со моменталниот резултат се пресметуваат со квота 1,00 (еден).
Во случајот со D. Yastremska како е ја имав да тепа?
Првиот сет го загуби 6-7. Во вториот на резултат од 1-4 губиток го предаде мечот. Загуба е?

fenerbahce 2ka vo zivo, 7koef
Автоматски споено мислење:

Chelsea dava sleden gol, 3,5 koef

Што во случај на тенис каде играчот кој го имаш да победи се откажува пред да почне мечот?

1 коеф

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
А во mozzart ми велат за предаден меч тенис во било кој сет значи дур трае мечот (ова ми е друго прашање) се рачуна квота 1. Сеа не ми е јасно нели зависи тоа ако тој шо го имаш да тепа води 1-0 у сетови и брејк у втор и неговиот противник го предава мечот...пак ќе е тоа квота 1?

А во mozzart ми велат за предаден меч тенис во било кој сет значи дур трае мечот (ова ми е друго прашање) се рачуна квота 1. Сеа не ми е јасно нели зависи тоа ако тој шо го имаш да тепа води 1-0 у сетови и брејк у втор и неговиот противник го предава мечот...пак ќе е тоа квота 1?
Da

Back
На врв Bottom