Do kaj 6000ta prepiska. Ja sum 84**/2019Dali znaete do koja prepiska se stignati ukazite? Jas sum 9149.
Положително од кој датум?Ukaaaaaaazzzzz 144
Од 09.02.2021Положително од кој датум?
145 е од сабајле пуштен... стар е веќе чекаме од 146 нагоре за да го исчистат февруари, па после и март....и да дојдат до чичо у априлИма Указ 145
Можеш преку Србија ама немаш доволно време за часовите што си транзит да земиш егн, да се сликаш и да излезеш - далеку е Софија.Здраво бил ли некој во БГ да се слика во поскоро време? Ни испадна матичниот број ама не сме вакцинирани. Гледам услов е вакцина и ПЦР.
Дали може транзит да се влезе преку др земја?
Марето ја суредија прва @lolita19 е сега у гулемо исчекување, дек и да е ќе ја суредат и неа, нели женските имат предност.Можеш преку Србија ама немаш доволно време за часовите што си транзит да земиш егн, да се сликаш и да излезеш - далеку е Софија.
Едино, ако не одиш по копнен пат, да леташ (ама без вакцини тешко, сепак орашај кај авиопррвозници што слетуваат Софија и биди спремен да почастиш во Општина).
п.с. @МаријаОдМакедонија јадено, платено, пиено!!! На пат сум и ретко користам нет но темата ја следам, сега ја видов твојата објава.
Баш ми е мило што заврши голготата за тебе и се надевам од време на време и понатаму ќе се логираш чисто ради помош и поддршка за членовите.
Ти си пример дека човек и кога мисли дека нема излез и се' е така црно сепак на крај успева.
Ноќта е најтемна во зорите, потоа следи изгрејсонце! - Со таа мисла, пасошот во рака, иднината пред тебе и во животот гурај храбро напред. Ќе успееш!
Нема предавање, никогаш. Чувај се и среќно!
@lolita19 и @Altair75 вежите се, полечемо!
Не сум наспан мака ми е список да вртам ама и @Bibo ваљда е тука некаде со датумите.
Форумот ќе го падниме од офтопик, само нека светне потпис и кај вас.
Kad je bio intervju?Idemooo.
- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Sad samo da preživi i narednih 7 meseci.
spored @Bibo listata 13.05.2019Kad je bio intervju?