Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
А од друга страна цел антиваксерски естаблишемнет од Фокс Њуз е вакциниран. :kafence:
Гарант и овде на форум 1 на 3 се вакцинирани а пропагираат против.
Автоматски споено мислење:

Една формула да дадам, базирана на просто мое набљудување, ќе земам неколку типа на луѓе во однос на тоа колку се здрави(што јаделе и дали спортувале) и колку год. имаат како и моја препорака.
- Сите што прележале релативно лесно вакцина јок.
- 0 до 40 год. освен хронично болни никој да не се вакцинира.
- 40 до 60 год. ако си здрав, се храниш здраво и спортуваш, не си од ништо болен тогаш не се вакцинирај. Ако не спортуваш и не се храниш здраво и се осеќаш како да имаш 100 год. вакцинирај се.
-60 па на даље, ако си здрав прав и уште се бавиш со спорт тогаш не се вакцинирај, во спротивно обавезно вакцина.
Ова е генерално како стојат работите, нешто може ќе испуштам.
Некој е можеби спремен да преземе ризик, па што биде биде...треба да му се допушти тоа.
Да прашам, дали сум рамноземјаш и антиваксер?

Цела научна фела не ти е рамна. Имаме и други членови/членки на форумов од видување даваат дијагнози.

Гарант и овде на форум 1 на 3 се вакцинирани а пропагираат против.

Цела научна фела не ти е рамна. Имаме и други членови/членки на форумов од видување даваат дијагнози.
Не треба да си научник после две години да знаеш што треба да правиш. Ама еве ако негде грешам те молам корегирај ме, ти како и било кој друг.

Testosterone replacement therapy, also called androgen replacement therapy, is approved to treat male hypogonadism (low testosterone or “Low T”), a condition in which the body fails to make enough hormones because of a problem with the testicles, pituitary gland or brain.

Инаку ова панелот на ФДА јако им се измоча на фајзер и бустерите, па глеам некој пациенти во Америка на своја рака отишле да се бустнат :pos: Што дијагноза треба да имаш да го праиш ова, наркоман е мал збор..
А што ако навистина се критични случаеви и пробуваат да се заштитат?
1631971852350.png

не знам шо дигате паника со тие бустери кога имунитетот опаѓа после некое време и логично е да ставиш буст да појачаш, не го викаат бустер бадијала. Бустер кај сите вакцини ги појачува антителата четирикратно минимум.

Доктори учат по 15 години со специјализации ама InGazKur со свое едно просто набљудување ја реши загатката... Се моли да оди на инфективно да ги подучи болните и докторите како треба и да им каже сите дома да одат по едно топло чајче и утре како нови...

Ти си дечко Анти-ваксер и про-рамноземјаш....
Ја сум motherfucker младичу, додека договарам за вечер нешто си лафиме, да не ме разбереш погрешно.

не знам шо дигате паника со тие бустери кога имунитетот опаѓа после некое време и логично е да ставиш буст да појачаш, не го викаат бустер бадијала. Бустер кај сите вакцини ги појачува антителата четирикратно минимум.
Ќе те бустаат тебе цел живот како гледам, како не измислија систем капка по капка не ми е јасно.

Ја сум motherfucker младичу, додека договарам за вечер нешто си лафиме, да не ме разбереш погрешно.
И што ако учат 15 години кога не знаат да лекуваат!? Пола им умираат, на врвот во Европа сме, а топ 5 во светот!

Плус нека се договорат прво експертите меѓу себе, гледам за секое прашање имаат најмалку две различни мислења.

Инаку, он верува во вонземјани, земи го во братството.

Ќе те бустаат тебе цел живот како гледам, како не измислија систем капка по капка не ми е јасно.

брат, ти секое утро пиеш шака суплементи, дали ја што ќе се бустам еднаш у 6 месеци или еднаш у годината ли е проблем?

брат, ти секое утро пиеш шака суплементи, дали ја што ќе се бустам еднаш у 6 месеци или еднаш у годината ли е проблем?
Секој ден фудбал баце, месо и мрсно не, не цигари и алкохол скоро ич. Суплементите се од причина што ни фалат некои ствари во исхраната.
Вака е тешко, дисциплина, ред, запотување на гзот...полесно е вакцина на неколку месеци нели?

Далеку е од проблем, напротив, треба да се бусташ, мислам и дека мораш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom