Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе Раиола ти е сакам кажам-незнам речам...колку е паметен толку е и глуп. Ваму таргетираат кеш, ваму спомнува социјалци.

Јас че почнам да си репризирам Монтевидео и че почнам боливиска лига да гледам кај шо играат со пиштоли и мачети фудбал, доста ми е од бизниси и баснословни суми на плати за само тој да е задоволен, плачкото.

Може нашиве да му дадат за да игра во јуве.
мислам дека Јувентус ќе го најде истата финансиска судбина како Барселона... свињава дебела Раиола го користи Јувентус како изговор за да извлече што е можно повеќе пари... единствени реални опции за Погба се ПСЖ, Реал или да си остане тука кај што е...

Можам да замислам сценарио каде се вмешуваат и Челзи и Сити за него - во неговата лојалност воопшто не се сомневам. :toe:
Автоматски споено мислење:

Можам да замислам сценарио каде се вмешуваат и Челзи и Сити за него - во неговата лојалност воопшто не се сомневам. :toe:

Сити сигурно ке влезе за него, со оглед дека ке биде последна сезона на Фернандињо.

После одењето на Ферги, скоро при сите трансфери со доаѓањето играчот(тренерот) очекуваше Јунајтед да игра за него. Негов најголем придонес е што дошол во клубот. Исклучок ми се Матич и Мата. Останатото на чело со Мурџо педерот и Погба циганот, клубот и тимот си го користеа за лична промоција, останувајќи должни толку многу што и нема казна на овој свет што би соодветсвувала на нивните "заслуги".
Баш затоа Бруно, кој и не е најдобриот везњак во свет, со неговото вложување на теренот направи таква разлика и доби таков третман.
Затоа од циганот на јунајтед не му треба ништо, па ни пари од одштета. Нека иде нек се гони со сите негови чеееетири асистенции на една утакмица. Во Сити одма Пеп ќе го земе, се чудам како не го капарисал :facepalm:

Каква среќа има Пеп што не е во Јунајтед. Денес, на пример, мамето ќе му го ебеа со милион коментари по социјални мрежи. :brlav:
1 шут во гол цела утакмица против Саутемптон, а, у.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom