burn84
Говорете Македонски
Само поради Гилардино

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сакам повеќе да се расправам за ова.. минатата сезона беше доволно.. но не можам повеќе да не одговорам на провокациите..Ako izlezi nekoja afera vo ligata na sampionite (da gi isklucat G-14(8)) mozi kje ja dobijat i taa titula inter.
Не сакам повеќе да се расправам за ова.. минатата сезона беше доволно.. но не можам повеќе да не одговорам на провокациите..
Јувентус беше исфрлен во сериа б порасди местење на натпревари.. абе цела сезона наместивте! И повторно имате лице да зборувате за кој како земал титули и за асфери.. а во самите афери не беше вклучен никој друг освем вашиот клуб..
Ги исфрлиа во сериа б и таму направивте скандал во последните кола.. Имаше и тужба од Арецо мислам за натпреварот со Специа..
Дајте гледајте за новата сезона.. јас да сум на ваше место не би имал лице да зборам за минатите..![]()
Не сакам повеќе да се расправам за ова.. минатата сезона беше доволно.. но не можам повеќе да не одговорам на провокациите..
Јувентус беше исфрлен во сериа б порасди местење на натпревари.. абе цела сезона наместивте! И повторно имате лице да зборувате за кој како земал титули и за асфери.. а во самите афери не беше вклучен никој друг освем вашиот клуб..
Ги исфрлиа во сериа б и таму направивте скандал во последните кола.. Имаше и тужба од Арецо мислам за натпреварот со Специа..
Дајте гледајте за новата сезона.. јас да сум на ваше место не би имал лице да зборам за минатите..![]()
Ако имаше нешто ќе се докажеше како што се докажа против Јувентус.. Или брат му на Морати беше државен обвинител или некојси судија што не се докажа!?Имаше и против интер за финансиски нерегуларности па никој ништо не вели. Патем ме потековте од фалење за тие титулите две (кажав како ги добивте) па малку ви се тие сега и во лига на шампиони сте неприкосновени зборате. И аман со то фалењето веќе еднаш сфатете дека Интер освои титула бидејќи ја искористи ситуацијата таква каква шо беше (инаку послабе од Јуве, Милан и Фиорентина). Темава е за италијанско првенство па лига на шамтиони заборај.
Џабе се расправаш, кој е шампион? ИНТЕР.
Абе шо да ти кажам (јуве)27 __ (милан)17 __ (интер)15 (во празните места стави ги знаците за помало и поголемо)
абе сеа Милан секогаш е на второто место тоа е тим со титули у ИТАЛИА втор во ЛИГА ШАМПИОНИ втор барем втор а ИНТЕР последниве титули што ги зема све искористи од скандалот они го растуриа ЈУВЕ за да земат титула ама сега се врати во 1лига сеа пак МИЛАН ќе се бори со ЈУВЕ за скудето а ИНТЕР ќе чека прилика пак да искористи ааа колку време немаа титула земено ИНТЕР мммммм... мислим цели 13 год зар малку ли е ?
И МИЛАН го има најдобриот тим во сериа А само напаѓач им фали како Шева што беше ...