Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Само поради Гилардино

gilardino.jpg

kaka.jpg
РОНАЛДО и КАКА бразилскиот тандем на МИЛАН
a-ronaldo.jpg

скудето иде кај МИЛАН

Ako izlezi nekoja afera vo ligata na sampionite (da gi isklucat G-14(8)) mozi kje ja dobijat i taa titula inter.

Ako izlezi nekoja afera vo ligata na sampionite (da gi isklucat G-14(8)) mozi kje ja dobijat i taa titula inter.
Не сакам повеќе да се расправам за ова.. минатата сезона беше доволно.. но не можам повеќе да не одговорам на провокациите..
Јувентус беше исфрлен во сериа б порасди местење на натпревари.. абе цела сезона наместивте! И повторно имате лице да зборувате за кој како земал титули и за асфери.. а во самите афери не беше вклучен никој друг освем вашиот клуб..
Ги исфрлиа во сериа б и таму направивте скандал во последните кола.. Имаше и тужба од Арецо мислам за натпреварот со Специа..

Дајте гледајте за новата сезона.. јас да сум на ваше место не би имал лице да зборам за минатите.. :tapp:

Не сакам повеќе да се расправам за ова.. минатата сезона беше доволно.. но не можам повеќе да не одговорам на провокациите..
Јувентус беше исфрлен во сериа б порасди местење на натпревари.. абе цела сезона наместивте! И повторно имате лице да зборувате за кој како земал титули и за асфери.. а во самите афери не беше вклучен никој друг освем вашиот клуб..
Ги исфрлиа во сериа б и таму направивте скандал во последните кола.. Имаше и тужба од Арецо мислам за натпреварот со Специа..

Дајте гледајте за новата сезона.. јас да сум на ваше место не би имал лице да зборам за минатите.. :tapp:

Имаше и против интер за финансиски нерегуларности па никој ништо не вели. Патем ме потековте од фалење за тие титулите две (кажав како ги добивте) па малку ви се тие сега и во лига на шампиони сте неприкосновени зборате. И аман со то фалењето веќе еднаш сфатете дека Интер освои титула бидејќи ја искористи ситуацијата таква каква шо беше (инаку послабе од Јуве, Милан и Фиорентина). Темава е за италијанско првенство па лига на шамтиони заборај.

Џабе се расправаш, кој е шампион? ИНТЕР.

Имаше и против интер за финансиски нерегуларности па никој ништо не вели. Патем ме потековте од фалење за тие титулите две (кажав како ги добивте) па малку ви се тие сега и во лига на шампиони сте неприкосновени зборате. И аман со то фалењето веќе еднаш сфатете дека Интер освои титула бидејќи ја искористи ситуацијата таква каква шо беше (инаку послабе од Јуве, Милан и Фиорентина). Темава е за италијанско првенство па лига на шамтиони заборај.
Ако имаше нешто ќе се докажеше како што се докажа против Јувентус.. Или брат му на Морати беше државен обвинител или некојси судија што не се докажа!?
И како што рече фантом нема потреба да се расправам.. се знае кој си е шампион а кој местач..
А за лига на шампиони ништо не реков јас.. ти испровоцира со тоа..

Абе, меаца, во право е фантом. Што се расправаш? ШАМПИОНИ сме и тоа е тоа! FORZA INTER!

abe forca juve samo toa mozem da vi kgo kazem i ce ve stopimo sea u 1 dokaz prijatelskata so roma [5:2] oO savaka ni cast! :)

inter[cokarinja] vs az[alkmar] ae 2:4 nazravje! hahah

абе сеа Милан секогаш е на второто место тоа е тим со титули у ИТАЛИА втор во ЛИГА ШАМПИОНИ втор барем втор а ИНТЕР последниве титули што ги зема све искористи од скандалот они го растуриа ЈУВЕ за да земат титула ама сега се врати во 1лига сеа пак МИЛАН ќе се бори со ЈУВЕ за скудето а ИНТЕР ќе чека прилика пак да искористи ааа колку време немаа титула земено ИНТЕР мммммм... мислим цели 13 год зар малку ли е ?
И МИЛАН го има најдобриот тим во сериа А само напаѓач им фали како Шева што беше ...

Луѓе, шо к*р замарате со минатото!?!?!?!?! Мене лично, ме заболе к*рот ако Јуве има 27 титули, а Рома 3. Тоа што е запишано, ќе си остане запишано, во историјата! Не биле истите играчи сега, и пред десетина години. Наполи има повеќе титули од Рома, к*р ме боли!!! Не мора да значи дека е појак тим! Нема врска!

- еден совет за сите:

- Живејте во сегашноста, гледајте фудбал, навивајте!

поздрав

Абе шо да ти кажам (јуве)27 __ (милан)17 __ (интер)15 (во празните места стави ги знаците за помало и поголемо)

Така еееее а ти беше роден во 1960тите? Јас ќе ти кажам еве последниве 5 години Интер 3 скудета, 2 Тим Купа, 3 Купа на Италија!?!? Доволно?

абе сеа Милан секогаш е на второто место тоа е тим со титули у ИТАЛИА втор во ЛИГА ШАМПИОНИ втор барем втор а ИНТЕР последниве титули што ги зема све искористи од скандалот они го растуриа ЈУВЕ за да земат титула ама сега се врати во 1лига сеа пак МИЛАН ќе се бори со ЈУВЕ за скудето а ИНТЕР ќе чека прилика пак да искористи ааа колку време немаа титула земено ИНТЕР мммммм... мислим цели 13 год зар малку ли е ?
И МИЛАН го има најдобриот тим во сериа А само напаѓач им фали како Шева што беше ...

До кога со тој мабет бе засрамете се!!! ЕЕЕЕјјјј, шо требаше Морати да прави? Да ги сожали Џуве и да не ги даде на суд? Ааааа греота се нека си местат Интер секогаш нека го папа заради судиските скудета? Ајде мрш таму. Се виде во дуел 1 на 1 ... Интер(2 тим и младинци) - Џуве 1-0!

А дали изгубиле од АЗ со 1-0 4-2 или 10-0 не ми е гајле. Не е првенство или некој куп, пријателска е.

-Морети Куп освоен... следни на листата
-Тим Куп
-Скудето
-Копа Италија
-Лига на Шампиони
-Тојота Куп

Мислам дека се доволно, 6 поклони за 100 години ИНТЕР!!!

Forza INTER, Forza Nerazzurri

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom