Фан клуб - РК Вардар

Член од
4 март 2017
Мислења
2.265
Поени од реакции
6.560
Не ми е многу логичен потегов. Па Загреб и Вардар играа вчера, не се пројдени ни 24 саати, ако во тимот имало заболен, тогаш по која основа тимот на Вардар е ризик по здравјето на другите, а Загреб не е?

Не велам Вардар да игра, нека не игра, но учеството на Загреб на негово место не е ништо повеќе од ефтин PR bullshit и услуга за плинарите пошто се домаќини.

Се надевам дека ќе следи јавно соопштение од клубот, мада со оглед на позицијата на Михајло не ми е многу веројатно.

Член од
27 мај 2018
Мислења
978
Поени од реакции
1.624
Не ми е многу логичен потегов. Па Загреб и Вардар играа вчера, не се пројдени ни 24 саати, ако во тимот имало заболен, тогаш по која основа тимот на Вардар е ризик по здравјето на другите, а Загреб не е?

Не велам Вардар да игра, нека не игра, но учеството на Загреб на негово место не е ништо повеќе од ефтин PR bullshit и услуга за плинарите пошто се домаќини.

Се надевам дека ќе следи јавно соопштение од клубот, мада со оглед на позицијата на Михајло не ми е многу веројатно.
http://www.seha-liga.com/novost/3450/extraordinary-meeting-of-the-seha-gazprom-league-executive-committee ima oficijalno toa e toa

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Neka napustat i neka se fafat u gz fashistite
Да не има везе ова со веста од прошлата недела дека рфм ги повлекува делегатите и судиите од сеха,имаше во текстот понатака и шпекулација дека и нашите клубови ќе се повлечат од сеха..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
27 мај 2018
Мислења
978
Поени од реакции
1.624
Да не има везе ова со веста од прошлата недела дека рфм ги повлекува делегатите и судиите од сеха,имаше во текстот понатака и шпекулација дека и нашите клубови ќе се повлечат од сеха..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Какони да е, не на пвој начин да се осветуваш. И кој гарантитра дека резултатот (од ковид)не е местенка?

Член од
17 август 2014
Мислења
3.752
Поени од реакции
6.157
Разбирливо ќе беше парична казна или слично, али вака од прва дисквалификација? пссс
Нека не си играат, доколку Вардар бојкотира сеха лига ќе видат распад систем.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.867
Поени од реакции
7.596
Сигурен сум дека другаров има замешано прсти во целата работа,тие што пратат повеќе ракомет многу добро знаат што прави во Хрватскиот ракомет,ваквите работи не се ништо ново за него.
Zoran-Gobac-HRS.jpg

Член од
6 мај 2021
Мислења
705
Поени од реакции
1.290
Автоматски споено мислење:

А кој се "позитивните" играчи ?

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.266
Напатени душички, В комплекс.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.265
Поени од реакции
6.560
Само што дојдов од работа и ме мрзи да пребарувам, ама минатава сезона токму Мешков играше ЛШ натпревар на домашен терен во ситуација кога имаа двајца или тројца позитивни играчи. Мочковци!

Се надевам дека Веспрем или Мотор ќе го освои.

Kajgana Shop

На врв Bottom