Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Si me pomeshala so nekoj.. Fan na PSG od vremeto na gaucho i jj okocha.. Prezadovolen od transfer pazarot!
Автоматски споено мислење:

Posle edna sezona nemozis da gi otpisis werner i ziyech a da ne zboram za havertz koj i vo potprosecna sezona dade poveke resavacki golovi od kane i lukaku cela kariera
Извини, на другиот член мислев погрешно те цитирав

Не им е прв пат ова, исто блам допреа кога на Брага и уплатија пари место на Спортинг, или обратно нешо така беше. И со Де Фрај и Феенорд кога поверувале таму на некои дека треба да доисплаќаат рати. :pos: Бламчиња летаат од Лацио насекаде.

Прегледај го приврзокот 305418

Вчера прочитав дека погрешен емаил им дале, изгледа тоа била вистината.

Lazio cincari nudea 10 m Frankfurt barase 15 plus 3 bonus sto i onaka e smesno. Ama da, tocna e vesta so mejlot kako ne mi pratija mene odma ke se soglasev :D

Nadvor od spektakularnite transferi i zalnite Barsa i Arsenal. Hertha pokraj toa sto za 2 godini poeba invest od 300m EUR, igra katastrofalen fudbal i e vo opst haos, bukvalno go prodade cel vreden napad i poradi nemanje vreme ne uspea so eden transfer na posleden den.

Cunha i Cordoba prodadeni ke igraat sega so vecniot talent Jovetiv i Selke. A Lukebakio im go dadoa na Wolfsburg. Bobic uste nedojden izgubi kompas.

Последно уредено:
Јас прочитав дека Лацио многу аматерски се понашале во преговорите и дека пратиле смешна понуда за Костиќ, која била одбиена.

Па без разлика колкава е понудата, аматерско понашање е ова на Франкфурт со давање погрешни меилови за да се задржи (излаже) играчот. Ќе видиме после ова дали некој агент ќе нуди квалитетни играчи на ваков менаџмент кој прави фори својствени за екипи од Источна Европа.

Па без разлика колкава е понудата, аматерско понашање е ова на Франкфурт со давање погрешни меилови за да се задржи (излаже) играчот. Ќе видиме после ова дали некој агент ќе нуди квалитетни играчи на ваков менаџмент кој прави фори својствени за екипи од Источна Европа.

Ama ne im dale pogresen mejl tuku tie zaboravile k da ja pisat. Sami si priznale posle.

Прегледај го приврзокот 305439
Прегледај го приврзокот 305440

Лацио згрешиле како и многу пати досега со други клубови.

Ова е сосема друго. Ди Марцио пренесе дека овие дале погрешна адреса. :confused:
Ќе се дознае кој лаже тука, ама нема да ме чуди и ова со буквата 'к' да е вистина.

Чекај сеа, Франкфурт дале погрешен мејл или Лацио погрешно напишале.?

Znaci zaboravile Lazio da pisat k vo mail adresata kolku sto citav.

Inace ako pratile na pogresna adresa sigurno ke dobilo ekspresno mail deka adresata ne postoi. Inace mislam deka sekoj seriozen klub gi ima kontaktite na prvoligasite vo golemive ligi. Bi bilo profesionalno. Kako i da e ponudata sekako bese daleku od realna.

Не го разбирам ова со мејлот. Ако е пратен на маил кој не постои, се враќа Fail delivery notification и ти кажува дека мејлот не е доставен. Со оглед на тоа дека е службен маил, 100% немало некој друг таков маил без К.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom