Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се тие пари фрлени во канализација освен Вернер?
Ako рачунаме колку Челзи поторши за шпиц после Дрогба ќе паднеме у несвест сите.

Како тоа за најдобриот асистент и стрелец на европскиот шампион, пари биле фрлени во канализација?

Ако се тргнеме настрана од ,,Трол фудбал" искривувањето на реалноста и промашувањето со Македонија, кое совршено се погоди со наративот на ,,промашувањето Вернер".

Вернер беше лани главната движечка сила во нападот на Челзи. За да собираат слава Маунт, Хаверц и компанија, некој мораше да ора и да работи во позадина, па и на сметка да биде константно исмеван и деградиран.

За другово, во ред. Мислам не е во ред што се обидуваш да развиеш дискусија со инфантилни тажни ликови, но ти си знаеш.
Ти бе пак им избега од лудница?

- Guido Albers (agent Donny van de Beek) right now: [@VI_nl]

“Today I have been trying to find a club for Donny. Everyone knows the situation. We worked very hard for it, but the club is blocking everything. There was much interest from Italy, Germany & England.”

Ова е ненормално, тежок преседан.
220 милиони во моменти на пандемија, за играч кој е на една година од договорот да одбиеш во ситуација кога знаеш дека сака да си отиде е ненормално нешто.
Знам дека ќе се фатите дека Реал има пари за трошење, се тоа е во ред, али финансирањето на ПСЖ не е нормално во фудбалов.

Не ми текнува на друга екипа која би одбила 220 милиони за својот најдобар играч на 1 година од договорот, без разлика дали играчот сака или не сака да остане.
Реал и Барселона до пред 5 години.

Кои се тие пари фрлени во канализација освен Вернер?
Ете, ти кажав, земи ги за репер последните 6 сезони. Сега ќе одиш и ќе ги погледнеш трансферите на Челзи во последните 6 сезони и ќе напишеш кој го погодија од нив.

Ете, ти кажав, земи ги за репер последните 6 сезони. Сега ќе одиш и ќе ги погледнеш трансферите на Челзи во последните 6 сезони и ќе напишеш кој го погодија од нив.
Важи. Јас не пишав дека ми се фаворити базирано на трансфери од 6 години. Него базирано на последни 2 трансфер периоди што им донесе трофеј ЛШ. И пак ќе те прашам ајде наброј ми од задњи две години кои се тие промаршени трансфери?

Реал и Барселона не би прифатиле ни 500 милиони евра за Меси и Роналдо во нивниот прајм, без разлика дали би ги изгубиле за беспари подоцна.

Барса најмногу изгуби овој трансфер период.
Не можеа да се ослободат од Умтити, Пјанич и Кутињо, па си отидоа Меси и Гризман :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Се надевам ова е за да наредна година се направи барем еден добар трансфер од типот на Халанд.

Ти бе пак им избега од лудница?

Чекај, ти после 29-ти мај уште труеш овде? Не те избркаа на клоци? :pos:

Образ-ѓон, пичка му материна. Си постои некоја граница, сепак.

Се надевам ова е за да наредна година се направи барем еден добар трансфер од типот на Халанд.

Халанд ќе оди во Реал, пошто Мбапе набрзо ќе потпише нов договор со ПСЖ

Не верувам да е толку глуп да се излаже да дојде тука, покрај Сити, Баерн и ПСЖ.

Каков распад систем и се деси на Барса, не ми се верува. Повторно им ја дадовме титулава на Атлетико, ех како ке не шлакаат Суарез и Гризман. Сеа Стефи уште толку ке ни се качи на глава, ке ни пури од сите страни. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom