Фан клуб - РК Вардар

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Секоја година иста приказна е со картиве "многу се скапи". Ама сите сте разочарани што веќе Кара, Скубе и Чупиќ не се во клубот. Не дека клубот носи играчи од картите, ама свесни сте дека треба финансии да влезат во касата за да може да се функционира како што сакате така? Цела година зјае празна салата се полни на 3-4 меча кога има јаки противници и после загрижени за Вардар биле.
Поената мене ми е дека со поевтини сезонски карти не се полнеше салата, далеку од тоа. Ако не се прават пари од карти, тогаш направи ги попривлечни цените за да има повеќе поддршка клубот. Вака, само отуѓуваш голем дела од публиката, играчите губат поддршка, и ништо не се постигнува. Ако Вардар кога беше Европски првак цената на сезонски билет беше 2.500 ден за блок А, зошто сега кога збориме за излезе од група како успех е 3.500 ден. Направи карти за ЛШ 250 ден макс од натпревар, за сите да бидат среќни. Повеќе луѓе ќе има во сала и повеќе пари ќе се соберат на крај. За жал, мал е бројот на навивачи што ќе одвојат големи суми за да го гледаат клубот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали е задолжително влез со сертификат на утакмиците или може и со брз ПЦР тест?

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Зошто е 1.11 квота за Загреб бе тачни ли се овие??

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.143
Гурбиндо мора повеќе, едноставно мора. На ништо не личи на терен. Многу аматерски губиме предност, на моменти ептен безидејно изгледаме. Среќа Вујо не ја почно со Борко иначе веќе ќе бевме во дебел минус. Генерално лошо прво полувреме, мора многу подобро од ова.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Одбранава изигра за 10ка, не знам од кај го купија Тото ама ми изгледа дека ќе е класа од пикер. И ЌЕ МИ ОБЈАСНИ ЛИ НЕКОЈ ЗАШТО ГУРБИНДО НЕ ШУТИРА?

Член од
23 март 2017
Мислења
419
Поени од реакции
748
Znaci kako dobro bi ni dosle,use dva dobri beka, odbranata so Toto i Dialo odlicna. Napadot za zal slab.Podobri sme od Lani za 50%
Автоматски споено мислење:

Znaci kako dobro bi ni dosle,use dva dobri beka, odbranata so Toto i Dialo odlicna. Napadot za zal slab.Podobri sme od Lani za 50%

Kajgana Shop

На врв Bottom