Altair75
MasterAssassin
- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 699
- Поени од реакции
- 3.936
Да, логично ми е и на мене да се едни исти укази. Проверив еден по еден од 130 до последниот 218 во сл.весници каде писува дека има објавено укази, одат по реден број, но таму не пишува во одреден указ дали има објавено преписки од бугарско граѓанство. Само тоа што потпишува Румен Радев, награди, назначувања/укинување на функции, распишување на избори, последното е дека им дава мандат на БСП да предложат премиер и сл.Hallo site ukazi Se na edno mesto, Ne Se podeleni, Sega primer 100 ukazi imas za drzavjanstvo, 30 za drugo itn, zatoa palekrstic edno vreme gi gledase i kazuvase ovie Se za nas, ovie za stranci, ovie za drugo vo megju vreme ako Ne e smeneto nesto...
Ја следев и јас Пале цело време, одамна сум и јас заглавен со оваа бг граѓанство Таа имаше многу извори на информации што велиме од прва рака, исто и со преписките, можеше да види од каде до каде има промени во преписки, дали некоја апликација или нешто слично што може од еднаш да се проверуваат повеќе преписки по конзулски пат...... па ако уште има некој член од тоа време и да знае некое инфо каде да ги бараме указите за странци, за наши итн...нека помогне и нека даде некое инфо кај да бараме. @miskolo исто мислам дека гледаше кога има укази за наши кога за странци, па објавуваше овде, па ако се вклучи некогаш тој или @palekrstic на темата, ги замолувам, доколку сакааат да ни дадат инфо околу тоа